Gastenboek

12 mei
Oproep!!!!!
Kom 12 mei om 19.00 uur naar de kantine met je laptop. Wij gaan de laatste ex sportclub leden traceren voor de re√ľnie.

groeten hay moonen

Geplaatst op 09-05-2015 11:35 door hay moonen
KAMPIOEN
PROFICIAT JONGENS WAT GEWELDIG DAT HET GELUKT IS. KAMPIOENEN WAT HEBBEN WE GENOTEN VEEL SUCSES IN DE 3KLAS PAULA EN ANDRE HAAGEN

Geplaatst op 08-05-2015 13:14 door A NDRE EN PAULA HAAGEN
GRATULATION
Ich gratuliere ich euch von ganzem Herzen!

KAMPIONE!!!

Weiter so, vielleicht sehen wir uns dann noch in der 2e klasse

Groetjes MR

Geplaatst op 08-05-2015 10:11 door 50 Pfennig
Kampioen 4e klas B
Kampioenschap een feit.

Mannen van Sportclub'25 proficiat met jullie kampioenschap. De wedstrijd stond bol van de spanning en was minder van niveau, maar uiteindelijk telde het resultaat ................. het kampioenschap. Geniet van het feest met in het vooruitzicht ook nog eens het jubileumfeest, dan zal dit kampioenschap nog lang geheugen. In de toekomst kunnen we dan mits SV Simpelveld niet promoveert genieten van een zestal leuke derby's binnen de gemeente Simpelveld, hetgeen toch top is! Bocholtz staat weer op de kaart, dus feesten maar ................... al dan met met de platte kar.

Jan Mulder vanuit de Boocheser studio!

Geplaatst op 07-05-2015 22:42 door Jan Mulder
Wedstrijd om het kampioenschap
Na een thriller van de bovenste plank gierden de zenuwen in de laatste minuut door vele kelen. Als de strafschop benut, zou worden, was het kampioenschap een feit. Maar tja.... ook zo'n kans(denk maar aan Bayern) kan gemist worden. Zo zal in eerste instantie dit een domper geweest zijn, maar a.s. donderdag kan e.e.a. recht gezet worden. De spits van Kerkrade West zal geschorst zijn, dus een angel in de voorhoede is afwezig. Dus mannen..... mouwen opstropen en nu de kans grijpen voor, denk ik, vele toeschouwers dus een leuke ambiance. Dan kampioen worden en met de platte kar door Bocholtz en volgend jaar leuke derby's in het vooruitzicht. Succes en de zaak afronden!


Geplaatst op 04-05-2015 19:48 door Jan Mulder