• Sportclub‘25 organiseert een geslaagde horroravond

  Sportclub‘25 organiseert een geslaagde horroravond

  Om 17.30 uur verzamelde ruim 100 kinderen met ouders in ons omgetoverde clubhuis de Sjans. Middels een presentatie kregen ze te zien dat er een aantal figureren ontsnapt waren in Bocholtz. Zo was er onder andere een tovenaar, heks, weerwolf en clown ontsnapt. Met een geblindeerd busje werden de groepen het bos in gebracht. Tijdens het lopen werden de groepen de stuipen op het lijf gebracht. Zo bleken niet alleen de ontsnapte figuren in het bos aanwezig maar was er ook een vuurspuwer, een operatietafel en een horrortent waar iedereen door heen moest!

  Aansluitend aan de jeugd was het de beurt aan de senioren. Maar liefst 16 groepen gingen van start aan de Halloween fright night. Het concept was hetzelfde alleen de horror werd opgevoerd. Een bladblazer en kettingzaag verstevigde de horror tijdens de route.

  Achteraf in ons Halloween clubhuis werd iedereen getrakteerd op een broodje knakworst en werd er terug geblikt op een zeer geslaagde Halloween avond. De organisatie bedankt iedere vrijwilliger die meegeholpen heeft en in het bijzonder iedereen die deelgenomen heeft aan de halloweenavond. Het was zeer geslaagd!

 • Datums toernooien 2018 bekend

  Datums toernooien 2018 bekend

  Dit seizoen is er een nieuwe competitie opzet waardoor het seizoen later begint maar ook langer doorgaat. Toen viel ook Pinksteren 2018 nog eens erg vroeg in het jaar waardoor het puzzelen was om 2 geschikte weekends voor onze jaarlijkse toernooien te vinden. Het is de toernooicommissie uiteindelijk toch gelukt om 2 geschikte weekends te vinden. De toernooien bij Sportclub'25 gaan volgend jaar plaatsvinden in het weekend van 9 en 10 juni 2018 (GLT) en in het weekend van 16 en 17 juni 2018 (HST). De voorbereiding op de aankomende toernooien is nu weer in volle gang!

 • Oefenwedstrijden jeugdelftallen Sportclub´25

  Oefenwedstrijden jeugdelftallen Sportclub´25

  De lagere jeugdelftallen van Sportclub´25 spelen de laatste weken volop oefenwedstrijden om klaar te zijn voor de start van de competitie. Afgelopen maandag was het de beurt aan de JO11-2 van Sportclub´25. Dit team bestaat uit voornamelijk jeugdige jongens en meisjes voor wie het voetballen nieuw is. Het bekend raken met het spelletje voetbal staat dan ook boven het resultaat. Afgelopen maandag was echter al zichtbaar dat er stappen gemaakt worden door de leiding met hun elftal wat resulteerde in een 1-0 achterstand met rust. Komende week staan er weer volop oefenwedstrijden op het programma, en wel voor de JO8-1. De JO8-1 zal komende zaterdag om 10.00 uur de eerste wedstrijd van het seizoen spelen. Met een oefenwedstrijd tegen Kerkrade West JO8-1 kunnen de spelers bekend raken met de nieuwe regels die gelden dit seizoen. Daarnaast kunnen de nieuwe spelers, wat er maar liefst 4 zijn, hun eerste voetbalwedstrijd afwerken. Het is toppie om te zien dat we als vereniging zoveel jonge kinderen een hobby waar ontspanning, vriendschap en teambelang voorop staat kunnen aanbieden. Lijkt het jou ook leuk om te komen voetballen bij Sportclub´25, kom dan gerust eens een kijkje nemen en/of neem contact op met jeugd@sportclub25.nl

 • Kick-Off jeugdafdeling Sportclub'25

  Kick-Off jeugdafdeling Sportclub'25

  Op zondag 27 augustus was de kick-off van de jeugdafdeling van Sportclub’25. Het gros van de kinderen had de laatste week van de zomervakantie doorgebracht op kindervakantiewerk en stond op zondagmorgen om 10.00 uur weer fris en fruitig op ons sportcomplex. Alle aanwezige kinderen, trainers, leiders, ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s waren weer met frisse moed aanwezig voor het nieuwe voetbalseizoen. De jeugd werd om 10.00 uur in ons clubhuis toegesproken door het jeugdkader waarna de kinderen met de leiding zich gingen omkleden voor de teamfoto’s. De teams, van bambini ’s tot de JO17-1 maakte allen een teamfoto (Deze teamfoto’s zijn zo spoedig mogelijk te bewonderen in ons clubhuis). Daarna gingen de teams per leeftijdscategorie van start met de eerste training van het seizoen. Zo starten de Mini F en bambini met een heuse vlieger warming up en had de JO17, JO15 en de JO11 de eerste conditietest al op het programma staan. De JO8 kreeg daarnaast uitleg over de nieuwe spelregels welke de KNVB dit seizoen zal hanteren tijdens het nieuwe voetbalseizoen. Het was een prachtige zondag waar na afloop voor iedereen nog een stukje cake en een broodje knakworst klaar stond. De in vele getalen aanwezige kinderen hebben genoten!
   

 • Jeugdkamp 2017

  Jeugdkamp 2017

  Op donderdag 25 mei was het dan zover, het jeugdkamp 2017 stond op het programma. Rond 14.00 werd verzameld in clubhuis de Sjans. De bagage werd ingeladen en de bus van Lindetours arriveerde stipt op tijd. De kids stapten in de bus en we konden vetrekken naar accommodatie “de Kalei" in Dilsen-Stokkem. De sfeer was meteen top en na ca. 45 minuten werd de eindbestemming bereikt. Iedereen ontving een jeugdkamp 2017 T-shirt en de kamers konden worden ingericht. De accommodatie was perfect en er was meer dan voldoende ruimte om te voetballen. Ook was er een privé bos waar de kinderen naar hartenlust konden spelen. Vervolgens kon de keukenbrigade aan de slag om het avondeten te bereiden. De pasta viel zeer in de smaak. Nadat was opgeruimd, kon de speurtocht beginnen. Deze was ook prima voorbereid en bij terugkomst van de laatste groep konden we MVV-Roda kijken op een groot scherm. De avond werd zeer ontspannen afgesloten bij het kampvuur waarna iedereen moe maar voldaan kon gaan slapen.

  De volgende dag stond om 9.00 uur het ontbijt op het programma. Ook dit was weer keurig verzorgd, vooral het spek en ei viel zeer in de smaak. Na het ontbijt werd vetrokken naar een voetbalveld waar een voetbaltoernooi werd gespeeld. Dit was top maar ook zwaar aangezien het ook vandaag erg warm was. Na de lunch vertrokken de oudere kinderen naar zwembad de Hengelhoef. De kleintjes bleven op het complex van de Kalei. Hier werden een aantal zwembadjes opgezet zodat ook de allerkleinsten konden genieten van veel waterplezier. Bij terugkomst van de oudere kinderen en begeleiding kon men genieten van het avondeten (frieten met snacks). Gezien de verorberde hoeveelheden, vielen ook deze zeer in de smaak. Daarna kon de fantastische avondshow beginnen. Alles werd uit de kast getrokken en de show zat boordevol spetterende elementen en hilarische momenten. Genieten pur sang. Ook deze topdag werd afgesloten bij het kampvuur en kon men gaan genieten van de welverdiende nachtrust.

  Op zaterdag werd wederom om 9.00 uur ontbeten en konden vervolgens de spullen worden gepakt en de accommodatie worden gepoetst. Om 12.00 uur arriveerde de bus van Lindetours en werden wij weer netjes teruggebracht naar Bocholtz. Hier stond nog een zeskamp op het programma. Ondanks het vermoeiende weekend was de inzet van de kinderen top en het fungehalte zeer hoog. Na de zeskamp stond er nog een heerlijke barbecue op het programma waar kinderen, ouders en begeleiding nog heerlijk hebben nagepraat over het geweldige jeugdkamp.
  Jeugdkamp 2017 je was fantastisch. Top weer, supersfeer en heel veel gelachen. Bedankt aan alle sponsoren en de organisatie en begeleiding maar vooral aan alle kinderen die er een fantastisch weekend van hebben gemaakt. Tot volgend jaar.

 • Nieuw tassen JO15 1 en 2

  Nieuw tassen JO15 1 en 2

  Op zaterdag 18 maart ontvingen de JO15 1 en 2 van Sportclub´25 gloednieuwe voetbaltassen. Deze tassen werden door een drietal bedrijven gesponsord. Schildersbedrijf Kaplar, Het Cijferloket en Grondverzetbedrijf Grooten waren de sponsoren van de prachtige voetbaltassen. De jeugd straalt uniformiteit uit en is erg gelukkig met de tassen. Een groot woord van dank namens Sportclub´25 en de voetballers van de JO15 aan de sponsoren.

 • Pannenkoekenwandeling

  Pannenkoekenwandeling

  Afgelopen zaterdag stond de pannenkoekenwandeling bij Sportclub’25 op de agenda. Om 14.30 uur vertrok een groep van ± 80 personen aan een uur durende wandeling langs de mooiste plekjes in  Bocholtz. In het dorp werd iedereen getrakteerd op een kop warme chocolademelk.  Eenmaal terug in clubhuis de Sjans stond er voor iedereen een heerlijke pannenkoek of een kopje erwten soep klaar. De zeer diverse groep genoot met volle teugen van de heerlijke wandeling en in het bijzonder overheerlijke pannenkoeken. Het was Toppie!
   

 • Carnavalsmiddag jeugd

  Carnavalsmiddag jeugd

  Op zaterdag 18 februari stond bij Sportclub´25 de carnavalsmiddag voor de jeugd op het programma. Hossen, zingen en springen was het uitgangspunt van deze gezellige middag. Voor jong tot oud was het een zeer geslaagde kinderzitting. Iech & die Anger Tswei en de Herringbiesere verzorgde 2 toppie optredens, verder verzorgde ook elke jeugdteam een eigen optreden. De kinderen en jeugdleiders hadden goed hun best gedaan met oefenen wat resulteerde in prachtige optredens. Het hoogtepunt van de kinderzitting was het uitroepen van de prinses van Sportclub´25. Veerle Maenen, speelster van de JO7, werd uitgeroepen tot prinses van Sportclub´25. Ze zal dit jaar samen met Rik Loozen regeren over Sportclub´25.

 • Teamuitje JO15

  Teamuitje JO15

  Gezien de lange winterstop en de winterse omstandigheden stond er voor de JO-15 van Sportclub´25 op zaterdag 28 januari een dag met teambuilding activiteiten op het programma. Als voetbalvereniging werd de dag natuurlijk wel gestart met een duurloop door Bocholtz. Na een rondje van ± 7 km stond er in clubhuis de Sjans een welverdiende erwtensoep te wachten. Nadat de lunch genuttigd was werd er een spellencircuit gespeeld. Er werden diverse activiteiten gespeeld, waaronder tafeltennis, darten en nagelen. Het was een gezellige middag. De JO 15 is dan ook helemaal klaar voor de nieuwe voorjaarscompetitie welke om 4 maart zal starten.

 • Eerste wedstrijden JO9-1 Sportclub'25

  Eerste wedstrijden JO9-1 Sportclub'25

  Het nieuwe Sportclub'25 O9 team speelde afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijden in de zaalcompetitie. De eerste wedstrijd tegen het in de 1e klas uitkomende Minor werd verdiend gewonnen met 2-1. Goede inzet en mooi samenspel zorgde voor een mooie overwinning. De tweede wedstrijd tegen Sv Geuldal werd met 2-0 gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door Charlie, Jon en Devin 2x. Al met al een mooi en goed begin voor het nieuwe O9 team.

 • Kleurwedstrijd Sportclub‘25

  Kleurwedstrijd Sportclub‘25

  Tijdens de woensdagmiddagtraining van de allerjongste talenten van Sportclub´25, de Bambini´s, heeft de prijsuitreiking plaats gevonden van de kleurwedstrijd, die een aantal weken geleden heeft plaatsgevonden.

  De prijswinnaars hebben een mooie voetbaltas van Sportclub'25 in ontvangst mogen nemen. De kids waren hier zo blij mee dat de gehele training de tas niet meer uit het oog gelaten werd!. De gelukkige winnaars waren
  Diego Haambuckers en Dyano Hartmans. Het waren Toppie tekeningen