Clubhuis

In 2004 werd door vele vrijwilligers gestart met de bouw van een splinternieuw clubhuis en de uitbreiding van de kleedaccomodatie. Na jarenlang met veel plezier gebruik te hebben gemaakt van Sportcomplex de Bongerd, zijn we in maart 2005 definitief verhuisd naar Sportcomplex Bocholtzerheide.

Het nieuwe clubhuis kreeg al gauw de bijnaam "De Sjans", dit vanwege haar gelijkenis met een Skischans. Al snel bleek dat het nieuwe clubhuis qua uiterlijk, faciliteiten en mogelijkheden een enorme vooruitgang was ten opzichte van het gedateerde maar wel gezellige clubhuis op De Bongerd.

"De Sjans" biedt niet alleen een gezellig onderkomen rondom trainings- en wedstrijdactiviteiten maar is ook uitermate geschikt voor overige evenementen zoals toernooien, vergaderingen, verenigingsfeesten enzovoort. De afgelopen jaren is " De Sjans" menigmaal het epicentrum geweest van spetterende activiteiten zoals beachparties (inclusief zand), carnavalsavonden en seizoensafsluitingen. In de loop der jaren zijn er nog diverse verbeteringen doorgevoerd die een verblijf in "De Sjans" nog aangenamer maken en veel lof opleveren van de bezoekers. Denk hierbij aan een overkapping, nieuw meubilair, verdere automatisering, uitstekende muziekinstallatie met internetverbinding, free wifi en een groot scherm met beamerinstallatie.

Ook voor de inwendige mens zijn de mogelijkheden talrijk. De drankvoorziening is uitgebreid met diverse fris- en sportdranken, diverse (speciaal) biersoorten , wijn en vloeibare opwarmertjes. Op wedstrijdagen is de keuken uiteraard geopend en zijn er verschillende broodjes en snacks verkrijgbaar.

Kortom: "De Sjans" biedt voor ieder wat wils en geeft jong en oud de mogelijkheid om lekker te ontspannen.