Gastenboek

Euregio Cup 2016
Beste sportvrienden,

Rood Groen LVC’01 organiseert op zaterdag 28 mei 2016 de EUREGIO CUP 2016 met een hoofdprijs van maar liefst € 250,- voor de winnaar.

De Euregio Cup 2016 is een miniveld toernooi voor zowel prestatieve teams, als ook voor recreatieve teams uit de Euregio en wordt gespeeld op het prachtige sportcomplex Molenveld te Vaals/Lemiers. Hier zijn al vele nationale elftallen en BVO’s te gast geweest, waaronder het Nederlands elftal, Duitsland, Nigeria, Bayern München, Ajax, Roda JC en FC Volendam.

Kortom: een mooi affiche voor een leuk, spannend en gezellig miniveld toernooi.

Inschrijven kan via www.roodgroenlvc01.nl

Wij verheugen ons op jullie deelname

Met sportieve groet,
De toernooicommissie

Geplaatst op 13-04-2016 14:15 door Rood Groen LVC'01
Overlijden Jan
Anja, Sean, Andrew en Tessa.

Gecondoleerd met dit grote verlies. Ontzettend veel sterkte gewenst.

Liefs, Joyce

Geplaatst op 31-03-2016 19:38 door Joyce
overlijden Jan van Tilburg.
Ergens in augustus 2010, in de bestuurskamer van sportclub 25 maakte ik voor het eerst kennis met Jan . Hij was samen met Anja een nieuw voetbalteam voor Sean aan het zoeken. Vanuit Sportclub was er net een besluit genomen om zich op G voetbal te gaan richten.


In dit eerste gesprek was Jan meteen helder en overtuigend. (wist meteen welk vlees ik in de kuip had). Hij gaf zonder nadenktijd meteen aan mee te willen werken aan een G team. We spraken af om eerst te gaan trainen en kijken of er genoeg blijvende animo was om op ten duur in te schrijven voor competitie voetbal. Dit lukte..


In het voorjaar van 2011 speelde we onze eerste wedstrijd onder de naam Sportclub 25 G team. Het werd meteen een succes waarin vooral vriendschap , kameraadschap en sportiviteit als belangrijkste werd gevonden.. Het intensievere gedrag van de Gastenhof spelers werd hierdoor milder en vonden zo een mooie uitlaatklep voor hun overtollige energie. Verder werd er van begin af aan serieus getraind. We waren immers een voetbalteam. Jan liet zien een echte kartrekker te zijn. Hij verstuurde de ene mail na de andere. Legde contacten om zo iets extra's te kunnen doen. Maakte afspraken en daar waar nodig zat hij mensen achter de veren om dingen voor elkaar te krijgen. Zo lukte het hem bijv. om met het gehele G team tegen de RODA JC C jeugd in het Parkstad Limburg stadion te spelen.

Er ontstond snel een goed fundament om door te bouwen naar meerdere seizoenen. Zo groeide het G team verder uit Div. spelers van instelling “op de bies” en ook spelers in de omgeving melden zich aan. Ook deze vonden een fijn en warm plekje binnen het G team. De groep werd groter waardoor er vanuit Jan en mij beroep werd gedaan voor meer vaste begeleiders. Dit verliep moeizaam en kwam helaas niet echt structureel van de grond. Voor ons was dit een teleurstelling. Noodgedwongen moesten we het team in de loop der jaren afslanken naar een kleinere groep.

In de begeleiding en omgang met de spelers was Jan erg sterk. Betrokken en behulpzaam bijv. als iemand een probleem had of gewoon als een speler wat te vertellen had. Streng en duidelijk als iemand zich niet aanpaste aan de regels binnen het G team. Vriendelijk en grapjes maken waardoor er een fijne en vriendschappelijke sfeer ontstond. Hij was en stond er altijd.

Oke,
langs de lijn als de wedstrijd begon kwam de sportman en winner Jan naar boven. luid en duidelijk met de nodige stemverheffing moedigde hij dan het team aan. Omdat ik de zelfde eigenschappen heb maar wel verschil in de kijk op het spel…hadden we al snel door dat het misschien praktisch beter was dat we niet aan dezelfde kant van het veld stonden .

Tijdens de eerste competitie wedstrijden kwam Jan’s andere hobby naar voren .Het maken van foto’s. Elke wedstrijd stond hij met zijn foto camera in de aanslag om van alle spelers een leuke actie foto te maken. Naast de spelers waren vaak ook onze toeschouwers “de klos” . Jan legde bijna alles vast wat rond en om het veld gebeurde. (deze zijn overigens nog steeds te bewonderen via Picasa) Enkele dagen na de wedstrijd kon je deze dan terug vinden op bovengenoemde site. Vaak voorzien met een grappige of treffend onderschrift.
Op deze manier kreeg het G elftal van SPORTCLUB 25 een nog duidelijker gezicht.

Tijdens de afgelopen vijf jaren heeft Jan de nodige spelers in het G team langs zien komen (ongeveer een 40 tal) Vaak door verhuizing waren sommige spelers verplicht om afscheid van het team te nemen. Voor Jan en mijzelf was dat vaak een teleurstelling. Elke speler had iets speciaals waar we beide van konden genieten. Gelukkig kwamen er ook altijd wel nieuwe spelers bij. De laatste twee seizoenen hebben we door het te kort aan begeleiders voor gekozen om de groep kleiner te houden.
Op dit moment is er een groep van 12 spelers.

Afgelopen Okt. Kwam het bericht dat we liever niet wilde krijgen. Het was op een wedstrijd dag. Iedereen was geschrokken en verslagen. Het was erg vreemd om zonder Jan de training te moeten doen. Zonder Jan wedstrijden te moeten spelen. Gelukkig sprongen Ouders, Maurice en Nicky meteen in het gat dat door de afwezigheid van Jan ontstond. We maakte zo goed als mogelijk het seizoen af. Er kwamen gedurende de tijd positieve berichten. Jan knapte op. We hoopten met zijn allen dat we Jan weer een keer in ons midden konden hebben….
We missen Jan en zullen dit altijd doen.

Jan heel erg bedankt voor alles wat je voor het G TEAM gedaan hebt, rust zacht.
SEAN ANJA , ANDREW en TESSA heel veel sterkte met het verlies van jullie Kanjer.
Wij als G TEAM blijven aan jullie denken.

Namens het sportclub 25 G TEAM
Nico Brouwers.


Geplaatst op 26-03-2016 01:23 door Nico Brouwers
trainer
hey Jeroen, heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. superrrr gr der scheids op naar het kampioen schap.

Geplaatst op 16-03-2016 21:22 door der scheids
Tip
Hallo

Ik wilde jullie even wijzen op de site http://Tubify.nl . Gratis muziek streaming van alle hits in elk genre!

Geplaatst op 05-02-2016 22:46 door Kees