Gastenboek

Mooi BOEK over en voor voetbalgekken...
Wellicht leuke tip om te lezen, het nieuwe boek van Maarten Bax (ook auteur van de biografie van Frank & Ronald de Boer):

'***, drugs en voetbal' (over de beroemdste bad boys in het topvoetbal).

Hij schijnt trouwens ook lezingen voor clubs te geven.

Geplaatst op 02-06-2015 13:11 door Melanie
Play offs
Als voetbalanalist moet ik objectief zijn in het commentaar. Nu hoef ik natuurlijk niet van de daken te schreeuwen dat mijn hart sympatiseert met NEC.
Toch heb ik zeer zeker een zwak voor RODA. Vele teams kwamen vroeger met knikkende knieen naar Kerkrade. Als speler wist je een ding zeker. Er werd steeds gespeeld op het randje van het toelaatbare en als de scheidsrechter niet keek ook erover heen. Sinds het clubje zijn intrek heeft genomen in het PLS is het toch snel bergafwaarts gegaan. Koempelmentaliteit is bij weinigen aanwezigen en als vanavond NAC op bezoek komt, is dat echt wel nodig. gelukkig hebben ze in de winterstop Swinkels kunnen strikken. Deze persoon ademt koempelmentaliteit uit en schopt je desnoods over de afrastering als het moet. Dit zullen alle mannen vanavond moeten doen en met de steun van het publiek zal het weer ouderwets spoken in Kerkrade.

Geplaatst op 28-05-2015 11:39 door Johan Derksen
4 de elftal
Roger ,niks meer aan toe te voegen.

Geplaatst op 22-05-2015 14:11 door bomber
Seizoen te snel voorbij
Afgelopen zondag was de laatste wedstrijd van het vierde elftal. Een heuse derby tegen onze buren stond op het programma.
Ondanks dat er dit jaar slechts een keer werd gewonnen, zat er de laatste tijd een stijgende lijn te bespeuren. Als voetbalanalist kan en mag ik ongezouten mijn mening geven. Iets wat me niet altijd in dank wordt afgenomen. Maar als echt voetbaldier heb ik binnen als buiten de lijnen het hart op de tong ( met de beste bedoelingen).
De wedstrijd van afgelopen zondag was er een waarop men het komende seizoen kan voortborduren. Strijd, inzet, passie, positieve coaching en acceptatie zorgden ervoor dat de jonge honden van WDZ met 2-4 de douches konden opzoeken. Lof van het publiek moet een ieder toch goed gedaan hebben.
Donderdag 28 mei is de laatste training en ik hoop dat iedereen dan aanwezig zal zijn om het seizoen waardig af te sluiten met een lekkere Jupiler.
Volgend jaar gaan jullie knallen.


Geplaatst op 19-05-2015 19:27 door Johan Derksen
12 mei
Oproep!!!!!
Kom 12 mei om 19.00 uur naar de kantine met je laptop. Wij gaan de laatste ex sportclub leden traceren voor de re√ľnie.

groeten hay moonen

Geplaatst op 09-05-2015 11:35 door hay moonen