Gastenboek

Tip
Hallo

Ik wilde jullie even wijzen op de site http://Tubify.nl . Gratis muziek streaming van alle hits in elk genre!

Geplaatst op 05-02-2016 22:46 door Kees
come on
After several lost matches we should not let the head hang , but we need to look up the stairs to the second team success for Sunday

Geplaatst op 12-11-2015 13:42 door louis van gaal
http://www.osc-kicker.de
Sehr schöne Homepage. Klasse gemacht.
Viele Grüße aus Deutschland
www.osc-kicker.de

Geplaatst op 23-09-2015 06:54 door Thomas Sparenberg
Promotie RODA
De kruitdampen zijn inmiddels opgedroogd in Kerkrade. Terwijl in Breda alle betrokkenen hun wonden likken, kan men in het zuiden weer opgelucht adem halen. Wat een apotheose afgelopen zondag. Vanuit geslagen positie toch nog terug komen in het hol van de leeuw is niet alleen knap maar getuigd toch ook van volwassenheid en karakter. Waar we, als supporter, het hele jaar hebben lopen klagen over het verwende gedrag van de spelers zo trots zijn we nu dat ze op tijd hun rug hebben kunnen rechten.
De afgelopen dagen heb ik in een roes beleefd. Zondag heb ik met mijn dochters in het cafe An der Sjlaagboom de wedstrijd gekeken. Doldwaze tafarelen na het laatste fluitsignaal, huilende mensen ( kinderen en volwassenen) een vollopende markt, foto's op der sokkel van der Joep en intense blijdschap. Beseffend dat dit voor de regio ontzettend belangrijk is.

Geplaatst op 02-06-2015 14:37 door Johan Derksen
Mooi BOEK over en voor voetbalgekken...
Wellicht leuke tip om te lezen, het nieuwe boek van Maarten Bax (ook auteur van de biografie van Frank & Ronald de Boer):

'***, drugs en voetbal' (over de beroemdste bad boys in het topvoetbal).

Hij schijnt trouwens ook lezingen voor clubs te geven.

Geplaatst op 02-06-2015 13:11 door Melanie