Gastenboek

Kampioen 4e klas B
Kampioenschap een feit.

Mannen van Sportclub'25 proficiat met jullie kampioenschap. De wedstrijd stond bol van de spanning en was minder van niveau, maar uiteindelijk telde het resultaat ................. het kampioenschap. Geniet van het feest met in het vooruitzicht ook nog eens het jubileumfeest, dan zal dit kampioenschap nog lang geheugen. In de toekomst kunnen we dan mits SV Simpelveld niet promoveert genieten van een zestal leuke derby's binnen de gemeente Simpelveld, hetgeen toch top is! Bocholtz staat weer op de kaart, dus feesten maar ................... al dan met met de platte kar.

Jan Mulder vanuit de Boocheser studio!

Geplaatst op 07-05-2015 22:42 door Jan Mulder
Wedstrijd om het kampioenschap
Na een thriller van de bovenste plank gierden de zenuwen in de laatste minuut door vele kelen. Als de strafschop benut, zou worden, was het kampioenschap een feit. Maar tja.... ook zo'n kans(denk maar aan Bayern) kan gemist worden. Zo zal in eerste instantie dit een domper geweest zijn, maar a.s. donderdag kan e.e.a. recht gezet worden. De spits van Kerkrade West zal geschorst zijn, dus een angel in de voorhoede is afwezig. Dus mannen..... mouwen opstropen en nu de kans grijpen voor, denk ik, vele toeschouwers dus een leuke ambiance. Dan kampioen worden en met de platte kar door Bocholtz en volgend jaar leuke derby's in het vooruitzicht. Succes en de zaak afronden!


Geplaatst op 04-05-2015 19:48 door Jan Mulder
zondag kakertse boys
stel dat zondag afgelast wort hoe verder
Denk er eens over na


21-04-2015 janD

Geplaatst op 22-04-2015 13:41 door JanDeguelle
De neuzen dezelfde kant op!
Het voetbalseizoen nadert het einde. Waar voor veel teams nog iets te rapen valt, spelen andere teams om des keizers baard. Zo ook het vierde elftal. Een seizoen dat de boeken in kan gaan met pieken en dalen. Dat het voetbal niet altijd even oogstrelend is geweest, is een open deur intrappen. Evenzo de trainingsopkomst waar vaak weinig mensen aanwezig waren.
Wat wel belangrijk is dat als je komt trainen, wel het maximale eruit wordt gehaald. Dus voor volgend jaar allemaal de neuzen dezelfde kant op!!!

Geplaatst op 17-04-2015 13:56 door Johan Derksen
wedstrijden
Ook vanuit Maastricht worden jullie gevolgd. Nu nog 4 zware wedstrijden doorkomen en het kampioenschap is een feit. Succes en zet hem op!

Geplaatst op 05-04-2015 07:24 door Wim