Vleesatelier Biagio nieuwe subsponsor Sportclub‘25

De sponsorcommissie is verheugd dat ze Vleesatelier Biagio mogen verwelkomen als nieuwe sponsor binnen het subsponsorteam van Sportclub´25. De bezoekers aan ons sportcomplex hebben het ongetwijfeld al gezien, sportcomplex Bocholtzerheide is voorzien van een gloednieuw bord kort bij ons clubhuis de Sjans van Vleesatelier Biagio. Door het nieuwe bord van Biagio komt ons hoofdveld ook steeds voller te hangen, iets waarvoor we alle sponsoren uiteraard dankbaar voor zijn.

Vleesatelier Biagio is van alle markten thuis, zo kunt u in Simpelveld in de prachtige zaak aan het Kloosterplein terecht voor vers veel, maaltijden & soepen, grillproducten en ook glutenvrije producten. Fonduen, gourmetten en steengrillen is creatief tafelen. Gezellig met vrienden en familie aan tafel kokkerellen. Speciaal voor deze manier van eten levert Vleesatelier Biagio heerlijke vleesschotels met diverse soorten vlees.

We zijn Vleesatelier Biagio dan ook zeer erkentelijk voor de sponsoring aan onze vereniging. Ook interesse om sponsor te worden binnen onze vereniging? Kijk op onze website voor de mogelijkheden.


Geplaatst op: 02-10-2023