Remo Gielkens en Sportclub´25 na dit seizoen uit elkaar

Na een succesvolle samenwerking van drie seizoenen hebben Remo Gielkens en Sportlub’25 in goed overleg besloten hun samenwerking niet te verlengen. Remo startte drie jaar geleden na het eerste corona seizoen dat abrupt was afgebroken. Ondanks een goede voorbereiding en 12 punten uit 4 wedstrijden bleek het eerste seizoen van Remo ook weer een afgebroken seizoen. Tijdens deze periode werd wel een sterke basis gelegd voor het tweede seizoen dat eindigde in een finalewedstrijd om promotie naar de 1e klasse. Helaas ging de wedstrijd tegen Someren in de verlenging verloren en miste Sportclub’25 promotie op een haar. Op dit moment is het seizoen ietwat wisselvallig van start gegaan, de beker werd glasrijk doorlopen maar in de competitie gaat het wat moeizamer. Toch staan de mannen uit Bocholtz bovenin de ranglijst van de tweede klasse.

Sportclub’25 is blij dat de club op dit moment stabiel op tweede klasse niveau acteert, waarbij de clubbinding hoog in het vaandel staat. Iets waar Remo Gielkens volop aan heeft bijgedragen.

Sportclub´25 bedankt Remo alvast voor zijn inzet en bijdrage tot dusver en wenst hem alle goeds voor zijn volgende uitdaging toe. Maar uiteraard zullen we dit seizoen eerst op een goede manier afsluiten! Voetbaltechnische zaken zal op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024.


Geplaatst op: 02-11-2022