Samenwerking Sportclub‘25 en Clean Up Carwash Kerkrade

De weersomstandigheden worden langzaam weer iets beter, het wordt dan ook weer tijd voor een goede schoonmaak beurt voor uw auto. Sportclub´25 heeft een samenwerking met Clean Up Carwash, een wasstraat gelegen te Kerkrade. Met deze actie krijgen Sportclub´25 leden een korting op elk wasprogramma naar keuze. Bij iedere wasbeurt ontvangt Sportclub´25 daarnaast ook een kickback bedrag voor de vereniging.

Alle leden, die dit nog niet hebben kunnen een individuele waspas ontvangen, deze zijn af te halen in ons clubhuis. Op de achterzijde van uw pas vindt u een QR- code, welke wordt gescand in de wasstraat. Vervolgens wordt de korting per gekozen wasprogramma verrekend en wordt de wasbeurt geregistreerd als donatie aan onze vereniging. Bij afhaal van uw persoonlijke pas ontvangt u ook een informatiebrief met meer informatie en de kortingsprijzen.

Wij hopen dat u de pas gretig gaat gebruiken, zodat u niet alleen met een schone auto rondrijdt maar ook onze vereniging steunt! Als u graag een pas wilt ontvangen kunt u contact opnemen met Ritch te Kampe


Geplaatst op: 03-04-2023