Jan van Tilburg Toernooi

Wat een geweldige eerste editie van het Jan van Tilburg Toernooi bij Sportclub’25. We hebben genoten van begin tot eind, het was puur genieten op ons sportcomplex.

We willen alle spelers, begeleiders, ouders, scheidrechters en overige vrijwilligers bedanken voor de deelname aan het eerste Jan van Tilburg Toernooi bij Sportclub’25.

Een speciaal woord van dank aan onze hoofdsponsors en alle partners van het Jan van Tilburg Toernooi. Trots zijn we ook om te zien dat het bedrijfsleven de maatschappelijke betrokkenheid toont en zich met grote getalen verbonden hebben aan het Jan van Tilburg Toernooi. Samen met ons onderstrepen ze hiermee de inzet voor de maatschappij en zorgen we samen voor een geweldige uitgangspositie en organisatie van het toernooi. Met een gezamenlijk doel, een gezellige, sportieve en respectvolle sfeer, waarbij iedereen met een beperking of gedragsproblematiek mee mag doen. Dit om de door ons geliefde voetbalsport uit te kunnen oefenen.

We hopen dat iedereen een geweldige belevenis heeft gehad en zouden het erg leuk vinden jullie volgend jaar op een tweede editie van het Jan van Tilburg toernooi weer te mogen begroeten.

Uiteraard staan wij altijd open voor feedback in de vorm van tips of tops, neem dus gerust contact met ons op.

Met sportieve groet,
De organisatie van het Jan van Tilburg ToernooiGeplaatst op: 04-09-2019