Van der Biesen Travel nieuwe bordsponsor RKVV Sportclub´25

De sponsorcommissie is verheugd dat ze van der Biesen Travel mogen verwelkomen als nieuwe bordsponsor bij Sportclub´25. De bezoekers aan ons sportcomplex hebben het ongetwijfeld al gezien, sportcomplex Bocholtzerheide is voorzien van een gloednieuw bord van Van der Biesen Travel. Door het nieuwe bord van deze gloednieuwe sponsor is de overzijde van ons clubhuis als ook beide korte kanten van ons hoofdveld nu voorzien van borden van onze trouwe sponsoren, iets waarvoor we alle sponsoren uiteraard ontzettend dankbaar voor zijn.

Van der Biesen Travel is al meer dan 100 jaar een begrip in Kerkrade. Op het reisbureau kunt u terecht voor vliegreizen van alle bekende touroperators, ook de voordelige Duitse. Daarnaast is Van der Biesen bekend om de eigen busreizen en riviercruises. Het bedrijf staat voor Zuidelijke gemoedelijkheid en ze zijn trots om zich te mogen verbinden aan een sportclub uit de eigen omgeving. Benieuwd naar de schitterende excursiereizen en mogelijkheden die van der Biesen Travel heeft? Bekijk het uitgebreide reisaanbod en ontdek de wereld met Van der Biesen Travel op www.vanderbiesen.nl.

We zijn van der Biesen Travel dan ook zeer erkentelijk voor de sponsoring aan onze vereniging. Daarnaast ook een speciaal woord van dank aan ons lid Riccardo Donners. Als werknemer van het bedrijf van der Biesen Travel heeft hij de link tussen bedrijf en vereniging mogelijk gemaakt. Door de kracht van de verbinding van al onze leden helpen we onze vereniging telkens een stapje vooruit. Ook interesse om sponsor te worden binnen onze vereniging of je werkgever aan onze vereniging te koppelen? Kijk op onze website voor de mogelijkheden.


Geplaatst op: 05-03-2024