Jubilarissenmiddag & avond

Afgelopen zaterdag stond bij Sportclub’25 de jaarlijkse jubilarissendag op het programma. Omstreeks 15.30 uur werden de jubilarissen welkom geheten in clubhuis de Sjans, welke omgetoverd was tot een gala locatie. De jubilarissen René Grooten, Harry van der Meulen, Henk Coerver, Jos Rhoen en Dennis Derwall werden door het bestuur ontvangen met vlaai en koffie. Daarnaast werden ook jubilarissen uit de covid jaren uitgenodigd aangezien deze nog iets te goed hadden van de KNVB of de NKS. Herman te Kampe, Leon Loozen, Hub Heuts en John Derwall werden ook in ons clubhuis ontvangen door het bestuur.

Op locatie werd om 16.00 uur een interne gedenksmis gehouden, dank voor de parochie om dit mogelijk te maken. Na deze gebedsdienst werden de jubilarissen intern gehuldigd door zowel het bestuur als door de KNVB en de NKS. We mochten diverse onderscheidingen uitreiken aan de vrijwilligers die jarenlang inzet hebben getoond voor onze vereniging. Henk Coerver en Jos Rhoen werden benoemt tot ere-lid van onze vereniging, en Dennis Derwall werd benoemt tot lid van verdienste van Sportclub’25. Daarnaast ontving Leon Loozen, Hub Heuts en John Derwall een zilveren waarderingsspeld van de NKS. Herman te Kampe ontving de gouden speld van de KNVB en Harry van der Meulen de zilveren speld van de KNVB. Prachtige onderscheidingen voor onze jubilarissen.

Nadat de jubilarissen en het bestuur in het clubhuis gezellig gegeten hadden was het tijd om de feestavond onder leiding van DJ Koll te starten. Er werd gestart met de felicitaties van de aanwezig leden en familie. Daarna gingen de voetjes van de vloer. Omstreeks 21.30 uur was er verder een verassingsoptreden van Sven Ohne Girls. Het was nog een gezellige avond! We kunnen spreken van een in totaliteit zeer geslaagde jubilarissenmiddag & avond.


Geplaatst op: 05-12-2022