25 jaar lid supportersclub Sportclub´25

Vanochtend heeft een delegatie van het bestuur van Sportclub’25 Jan Deguelle en Serv Pelzer op gepaste wijze in het zonnetje gezet voor hun 25-jarige jubileum bij de supportersclub van Sportclub’25.

Beider heren werden ruim 25 jaar geleden benaderd door toenmalig voorzitter van Sportclub’25, Peter Bertram, met de vraag om de supportersclub over te nemen als verantwoordelijke personen. Hieruit voortlopend is het dat ze met zijn tweeën en diverse andere leden van de supportersclub betrokken zijn bij het reilen en zeilen van alle zaken aangaande de supportersclub. In deze kwart eeuw waren ze verantwoordelijk voor de entreeheffing en loterij bij de wedstrijden van het eerste elftal, wat vroeger op de Bongerd zelfs nog uitdagender was aangezien dit complex 2 ingangen had. Ook zijn ze jarenlang betrokken geweest bij alle bordsponsoren, en dragen ze nog steeds zorg voor het ophangen van nieuwe borden binnen onze vereniging. De supportersclub kent ook zijn ‘eigen’ leden, doormiddel van het persoonlijk benaderen innen de heren elk jaar opnieuw deze contributie bij een groot aantal sympathisanten.

We willen Jan en Serv hartelijk danken voor deze geweldige inzet aan onze vereniging, en zijn trots dat we nog steeds wekelijks op deze twee geweldenaren kunnen bouwen. Chapeau.


Geplaatst op: 06-05-2021