Sportclub‘25 organiseert een geslaagde horroravond

Om 17.30 uur verzamelde ruim 100 kinderen met ouders in ons omgetoverde clubhuis de Sjans. Middels een presentatie kregen ze te zien dat er een aantal figureren ontsnapt waren in Bocholtz. Zo was er onder andere een tovenaar, heks, weerwolf en clown ontsnapt. Met een geblindeerd busje werden de groepen het bos in gebracht. Tijdens het lopen werden de groepen de stuipen op het lijf gebracht. Zo bleken niet alleen de ontsnapte figuren in het bos aanwezig maar was er ook een vuurspuwer, een operatietafel en een horrortent waar iedereen door heen moest!

Aansluitend aan de jeugd was het de beurt aan de senioren. Maar liefst 16 groepen gingen van start aan de Halloween fright night. Het concept was hetzelfde alleen de horror werd opgevoerd. Een bladblazer en kettingzaag verstevigde de horror tijdens de route.

Achteraf in ons Halloween clubhuis werd iedereen getrakteerd op een broodje knakworst en werd er terug geblikt op een zeer geslaagde Halloween avond. De organisatie bedankt iedere vrijwilliger die meegeholpen heeft en in het bijzonder iedereen die deelgenomen heeft aan de halloweenavond. Het was zeer geslaagd!Geplaatst op: 06-11-2017