G-team bezoekt Fortuna Sittard

Op zaterdagavond 9 november organiseerde Fortuna Sittard de 18e G-Vriendenwedstrijd. Sportclub’25 was een van de vele verenigingen die deze vriendenwedstrijd bezocht. Om 19.45 uur werd afgetrapt tegen ADO Den Haag. Fortuna Verbindt, de maatschappelijke tak binnen Fortuna Sittard, nodigde mensen met een (verstandelijke) beperking uit om te gast te zijn. De ruim 550 kaarten werden gratis ter beschikking gesteld door de club.

Een bijzondere avond omdat tevens het officiële startschot werd gegeven voor de samenwerking van Fortuna Sittard met Only Friends Limburg. In de rust van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en ADO Den Haag heeft ons G-team namens Only Friends Limburg penalty’s geschoten op de reservedoelman van Fortuna Sittard. Het was één groot G-vrienden feest dat werd versterkt door de overwinning van de thuisclub. Fortuna Sittard wist de wedstrijd te winnen met 1-0.

Het was een geweldige avond voor onze toppers. Met een speciaal woord van dank aan onze hoofdsponsor Taxi van Meurs voor het vervoer naar Sittard.Geplaatst op: 06-11-2019