Carnavalsmiddag jeugd

Op zaterdag 3 februari vond de jaarlijkse carnavalsmiddag voor de jeugd van Sportclub´25 plaats. Het was in een woord GE-WEL-DIG. In een bomvolle kantine verzorgde elke jeugdteam een optreden, van de allerkleinste tot de JO11. Daarnaast was ook IECH & die Anger Tswei aanwezig, en we kunnen wel zeggen dat ze de kantine op zijn kop hebben gezet. Een waar confetti festijn zorgde voor optimale sfeer. De BVV Kalk aan de Books was net als De Reakele aanwezig waardoor prins Coen, prinses Sanne en prins Ryan vele medailles in ontvangst mochten nemen. Uiteraard ontvingen de hoogheden uit Bocholtz ook een medaille van de hoogheden van Sportclub'25. 

Prins Coen
Wij stellen aan u voor prins Coen van Loo de eerste bij Sportclub’25. Coen is natuurlijk een bekend bij veel Sportclub’25 leden, hij is 6 jaar oud en speelt op de JO7. Coen is een carnavalsvierder in hart en nieren, het is met de paplepel erin gegoten. Daarom was het dan ook niet gek dat Coen droomde om prins van Sportclub te worden. Het afgelopen jaar hebben wij al gezien dat deze echte waaghals niks te gek is, zo was hij het afgelopen jaar nog de koning tijdens de kinder mis op heilig avond.  Dit geeft aan dat Coen een echte gangmaker is, iets wat natuurlijk ook kenmerken zijn voor een prins. De afgelopen weken heeft Coen met het grote geheim rond gelopen, hij wordt de prins van Sportclub’25. Coen geniet van de komende tijd en we gaan er een Toppie jaar van maken
 
Prinses Sanne
Wij stellen aan u voor prinses Sanne van Loo de eerste bij Sportclub’25.  Sanne, de grote zus van Coen, is een 7 jaar en speelt bij de JO8. Sanne had een grote droom en dat was om prinses te worden, niet zomaar een prinses maar de prinses van Sportclub’25. Deze droom begon toen Mirthe Canisius prinses van BVV Kalk aan de Books werd. Toen afgelopen jaar haar goede vriendin Veerle prinses van Sportclub’25 werd, werd deze droom alleen maar groter. Toen Sanne vernam dat ze prinses bij Sportclub werd sprong ze dan ook daadwerkelijk een gat in de lucht.  Dat ze ook nog eens samen met kleine broer Coen en trainer Ryan gaat regeren maakte het geheel nog mooier. Een week geleden toen we de foto’s aan het maken waren kwam het natuurlijk allemaal nog korter bij, de prinsessen kleding werd aangedaan en nu was Sanne er helemaal klaar voor! Toch moest het geheim nog een hele week bewaard worden. Dit is zowel Coen als Sanne uitstekend gelukt en we gaan samen met jullie 2en en prins Ryan een prachtige optocht tegemoet.

Klik hier voor de prinsenfoto van Coen, Sanne en Ryan


Geplaatst op: 07-02-2018