Samenwerking Kinderdagverblijf Jij en Ik

We zijn als vereniging trots om te melden dat we met het Kinderdagverblijf Jij en Ik in Bocholtz een nieuwe bordsponsor mogen verwelkomen. Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en –ontwikkeling in Nederland. De pedagogische visie is gebaseerd op humanistische waarden. Bij kinderdagverblijf Jij en Ik geloven ze in een optimale groei en bloei van ieder kind. Iets wat past in de visie van onze vereniging. Bij Sportclub’25 bieden we elk kind letterlijk de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen op persoonlijk en voetbalgebied.

De samenwerking met Kinderdagverblijf Jij en Ik gaat echter verder dan een bordsponsoring langs ons hoofdveld. We zullen actief de samenwerking zoeken op het gebied van activiteiten ten behoeve van de jeugd in Bocholtz en omstreken. Zowel bij het kinderdagverblijf Jij en Ik en Sportclub’25 houden we van kinderen. Daarom zetten we ons elke dag in om je kind een dag te bezorgen waar je niet over raakt uitgepraat.

We zijn de Kinderdagverblijf Jij en Ik dan ook zeer erkentelijk voor de sponsoring aan onze vereniging. Kijk op www.humankind.nl/vestigingen/bocholtz/kinderdagverblijf-jij-en-ik voor meer informatie en mogelijkheden.


Geplaatst op: 07-06-2021