Nieuwe hoofdsponsor in de naam van Coerver Technics

Doordat Honings Vastgoed er na 8 jaar mee stopte als hoofdsponsor was er direct werk aan de winkel voor de sponsorcommissie. Immers stond men voor de taak een nieuwe hoofdsponsor voor de komende periode van 3 jaren te vinden. In deze tijden niet altijd even gemakkelijk. Desalniettemin was de zoektocht gelukkig van korte duur. Verenigingssponsor, lid en bovenal supporter Raymond Coerver van Coerver Technics gaf direct te kennen open te staan om in het ontstane gat te willen springen en te willen tekenen voor het hoofdsponsorschap. Coerver Technics is van alle markten thuis, zo kunt u contact met hem opnemen voor loodgieter werk, cv- installaties, service onderhoud, maar ook voor de trend van tegenwoordig; airco‘s en warmtepompen.

Raymond Coerver is geen onbekende binnen de vereniging en is zoals al gesteld buiten lid, regelmatig met partner Nathalie als vrijwilliger te vinden op sportcomplex Bocholtzerheide, is als supporter actief en al geruime tijd ook als sponsor bij Sportclub‘25 en de SJO ESB. De vereniging Sportclub‘25 is dan ook zeer verheugd en trots te kunnen stellen dat het gehele hoofdsponsorschap wederom door Bocholtzenaren met hun Bocholtze bedrijven wordt ingevuld. Toppie dat dit in de huidige tijden nog mogelijk is en een bewijs dat het loont te blijven vertrouwen en bouwen op lokale bedrijvigheid. Wanneer dan deze geweldige steun voor het Bocholtze verenigingsleven zich mag vertalen in grote aandacht en investering door de lokale bevolking, dan is de cirkel rond. Daarom nooit tevergeefs de oproep: koop lokaal en laat het vooral ook de mensen verdienen die betrokken zijn in de eigen gemeenschap en deze ook gepast weten te ondersteunen.

De nieuwe shirts van het eerste elftal zijn momenteel in ontwikkeling en zodra deze gereed zijn zullen we op gepaste wijze het hoofdsponsorschap van Coerver Technics gezamenlijk met café Im Weissen Rossl en Taxi van Meurs presenteren.


Geplaatst op: 07-10-2022