Sportclub´25 dankt HoningsVastgoed

In 2014 werd Honings Vastgoed de nieuwe hoofdsponsor van Sportclub’25. Samen met Taxi van Meurs werd het hoofdsponsorschap vorm gegeven. Later, in 2018, kwam daar ook nog café Im Weissen Rossl bij. Met trots werd het shirt met drie lokale hoofdsponsors van ons eerste elftal dan ook jarenlang gedragen. Onlangs heeft Honings Vastgoed aangegeven graag een stapje terug te willen doen en het sponsorbudget anders te willen indelen. Rob Honings gaf echter direct aan de steun aan onze vereniging wel te willen continueren, en blijft zodoende dan ook graag als subsponsor aan onze vereniging verbonden.

De vereniging Sportclub’25 is grote dank verschuldigd voor de grote geldelijke ondersteuning de afgelopen jaren mocht ontvangen, en is dan ook uitermate blij dat het sponsorschap in een andere vorm gecontinueerd wordt.

De sponsorcommissie bedankte Rob Honings deze ochtend in de vorm van een bloemetje en een lokaal samengesteld pakket bij Boerderijwinkel Grooten VOF. Een blijk van waardering voor de jarenlange onvoorwaardelijke steun aan onze vereniging. Als vereniging zullen we op korte termijn ook met meer nieuws over de opvolging aangaande het hoofdsponsorschap komen.


Geplaatst op: 07-10-2022