Tom Daemen stopt als voetballer

Voor de trouwe supporters van Sportclub’25 is het geen nieuw nieuws. Deze hadden de laatste wedstrijden al door dat Tom, onze spil op het middenveld ontbrak. Tom kwam als oud-profvoetballer van o.a. MVV, Fortuna Sittard, NEC, en Go Ahead Eagles in de zomer van 2019 de selectie van Sportclub’25 1 versterken. Direct was duidelijk dat er een klik van beide kanten was. De ervaring en duelkracht die Tom meenam in de clubkleuren van Sportclub’25 waren mede debet aan de succesvolle seizoenen die Sportclub’25 kent de afgelopen jaren.

Begin dit seizoen wisselde Tom in zijn maatschappelijke carrière van werkgever. Onderdeel hiervan was dat hij af en toe een zondag afwezig kon zijn maar vooral dat hij veel met Fortuna onderweg was. Deze drukke baan in combinatie met het gezinsleven is de reden waarom Tom nu een stapje terug moet doen als actieve voetballer. Tom heeft in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Susteren dan ook zijn laatste wedstrijd voor Sportclub’25 gespeeld. En sluit op deze manier een imposante carrière af.

We bedanken Tom voor zijn inzet voor onze vereniging. Bestuursleden, supporters en ook medespelers hebben genoten van de persoon Tom alsmede ook de voetbalkwaliteiten van Tom. De vereniging en Tom zijn op de achtergrond ook nog met elkaar in gesprek om verbonden te blijven aan onze vereniging, ook in het licht van het 100 jarige jubileum feest in de zomer van 2025.


Geplaatst op: 09-03-2023