Spaar Sportclub'25 gezond!

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kun je gaan sparen voor de clubs en verenigingen in onze buurt. Bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten ontvang je een sponsorpunt met een unieke code. Je bepaalt zelf aan welke club of vereniging je jouw sponsorpunt(en) schenkt. Uiteraard hopen wij als vereniging dat je de sponsorpunten voor Sportclub´25 spaart, hoe meer sponsorpunten hoe meer euro´s dat oplevert voor onze clubkas. Het sponsorbedrag dat PLUS gaat verdelen onder de deelnemende clubs in Simpelveld, Bocholtz en Eys is maar liefst 17.000 euro!

Hoe werkt het?
- Kras op je sponsorpunt de zilveren kraslaag weg.
- Scan je unieke QR-code met de camera van je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
- Zoek de club of vereniging aan wie je de sponsorpunt(en) wilt schenken, in dit geval Sportclub´25
- Indien je met je unieke QR-code je club hebt gevonden, staat de 12-cijferige code vooraf ingevuld. Wanneer je zelf naar de pagina plus.nl/sponsorpunten gaat dien je deze code zelf in te voeren (deze vind je op je fysieke sponsorpunt). Je kunt meerdere sponsorpunten tegelijkertijd invullen.
- Klik op ‘Activeer code´. De actiesite controleert of je unieke code niet eerder is gebruikt.
- Je sponsorpunten worden geschonken aan jouw club. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Het kan zijn dat deze mail in je spam inbox terecht komt.

Wil je de punten liever niet zelf invullen of lukt dit niet? Uiteraard is dit ook geen probleem. In ons clubhuis de Sjans kunt u de sponsorpunten inleveren zodat wij deze zelf kunnen activeren.
Als verenging hopen wij natuurlijk op veel steun, dus steun Sportclub´25 en spaar mee! Het welslagen van deze actie is van grote impact op onze vereniging. Het zou daarom mooi zijn als u ook uw naaste omgeving kunt activeren om samen met ons te sparen. Als vereniging zijn we druk bezig met de renovatie van onze kleedlokalen. De derde en laatste fase van deze renovatie, namelijk kleedlokaal 3 en 4, staat nog op de planning. Hiervoor hebben wij een financieĢˆle armslag nodig die we met deze actie goed kunnen bereiken.


Geplaatst op: 09-09-2021