Toernooien Sportclub´25

Helaas hebben wij voor het tweede jaar op rij de beslissing moeten nemen om de toernooien niet in de gebruikelijke manier te kunnen organiseren. De toernooicommissie heeft in overleg met het bestuur van Sportclub’25 besloten om het Grenslandentoernooi (GLT) voor meisjes en dames voor 2021 helaas in zijn geheel te moeten annuleren, net als het Jan van Tilburg toernooi voor mensen met een beperking.

Wel is het streven om voor de jeugd, het Herman Stauvermann Toernooi (HST) in beperkte en aangepast vorm door te laten gaan. Het sporten in wedstrijdverband voor jeugdigen biedt mogelijkheden en die willen we als vereniging dan ook aangrijpen. Uiteraard zullen we ten alle tijden rekening houden met de dan geldende corona maatregelen.

Concreet willen we tijdens de twee geplande toernooiweekenden, 5-6 en 12-13 juni de leeftijdscategorieën verdelen en het HST toernooi gespreid organiseren. Onze toernooi coördinator Herman Weck gaat samen met de toernooicommissie aan de slag met de verdere uitwerking.


Geplaatst op: 10-03-2021