Start renovatie kleedlokalen

Een uitgestippeld plan voor de verbouwing van de kleedlokalen stond 2 jaar geleden op de planning toen corona roet in het eten gooide. Een jaar geleden ging Sportclub’25 enthousiast aan de slag met een crowdfundingsactie ten behoeve van de verbouwing van de kleedlokalen. Heel veel leden en niet-leden gaven steun aan onze vereniging middels een donatie. Ook de club van 50 ondersteunde de verbouwing. De vooruitzichten waren op dat moment ook allemaal op groen om te starten met de verbouwing. Helaas werd in september alle spelactiviteit en bijbehorende inkomsten stilgelegd op ons complex. Het verbouwingspotje is al die tijd geoormerkt bewaakt. Nu de vooruitzichten weer steeds beter zijn wordt er dan ook een vervolg gegeven aan de verbouwing van de kleedlokalen.

Kleedlokaal 5 en 6 zijn de afgelopen maanden al grondig onder handen genomen, en sinds deze week ook weer in gloednieuwe status in gebruik. Nu is het de beurt aan kleedlokaal 1 tot en met 4. De vrijwilligers van onze vereniging zijn gestart met de verbouwing van kleedlokaal 1 en 2. Het plafond zal vervangen worden, er wordt ledverlichting en nieuwe stroom aangebracht, er zullen nieuwe banken en frisse muren komen, en het sanitair wordt aangepakt.

Sportclub ’25 bedankt dan ook nogmaals de trouwe fanclub, de sponsoren en uiteraard de vrijwilligers in de klusteams die dit mogelijk maken. Wil je ook in een goede sfeer onderhoud en reparatiewerk komen doen bij de club. Meld je aan via info@sportclub25.nl of bel 06-48176149, de koffie staat klaar op maandag ochtend en donderdag ochtend.


Geplaatst op: 10-06-2021