TOTO EK 2020/2021

Dit jaar is er eindelijk weer een eindtoernooi waaraan wij als Nederlanders aan deelnemen, het EK voetbal. Dus vinden wij het een goede reden om nog eens een EK TOTO te starten. Hoe overtuigd bent u van Nederland of een van de andere landen op dit Europeeskampioenschap? Bij dezen bieden wij u de kans om uw gevoel over de resultaten in te vullen in de zogenaamde EK TOTO. In het bijgevoegde bestand staan het volledige reglement en puntentelling uitgelegd. Klik hier voor de EK TOTO

Wat moet u doen?
Vul het bijgevoegde bestand: "EK2020 Deelnameformulier" volledig in door de volgende onderdelen in te vullen:
• Vul de persoonlijke gegevens & emailadres in.
• Vul alle poule uitslagen in.
• Vul de uitslagen van de vervolgrondes in.
• Vul de bonusvragen in.
• Controleer daarna of u alles na wens heeft ingevuld.
• Stuur de ingevulde toto per mail vóór 10 juni naar: TOTO.EK2021@gmail.com (Vermeld in deze mail ook uw telefoonnummer voor de betaling).

De kosten voor de toto bedragen € 7,50, de toto wordt pas definitief meegenomen nadat het te betalen bedrag voldaan is. Na het opsturen van de ingevulde toto ontvangt u een betaalverzoek waarmee u de betaling kunt voldoen.

Wat kunt u winnen?
Aan het einde van het toernooi worden de prijzen uitgedeeld op basis van de eindstand, de tussenstanden zullen telkens via mail up-to-date gehouden worden.
U kunt de volgende prijzen winnen:
1e plaats: € 150,--
2e plaats: € 100,--
3e plaats: € 50,--
4e plaats: 10 consumptiebonnen SP25
5e plaats: 10 consumptiebonnen SP25

Heeft u interesse om deel te nemen aan de EK TOTO, vul de toto dan snel in en stuur deze op. Wilt u uw kansen spreiden? Meerdere toto‘s per persoon zijn toegestaan. De TOTO is natuurlijk voor iedereen, dus ook voor niet-Sportclub'25 leden.
Geplaatst op: 10-06-2021