Toernooien Sportclub´25 2020

Sinds jaar en dag organiseren we bij Sportclub’25 een aantal grote toernooien, en bieden hierdoor voor vrijwel elke doelgroep een podium om hun favoriete hobby uit te voeren. Ook dit jaar worden respectievelijk het Grenslandentoernooi (GLT), het Herman Stauvermann toernooi (HST), en het Jan van Tilburg G-toernooi wederom georganiseerd. De datum van de toernooien zijn dit jaar 6 en 7 juni voor het GLT, 13 en 14 juni voor het HST, en 5 september 2020 voor het Jan van Tilburg G-toernooi.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, en we kunnen dan ook met trots melden dat we voor het GLT al helemaal vol zitten. We mogen wederom 40 damesteams ontvangen op onze prachtige sportcomplex. De inschrijvingen voor het HST en het Jan van Tilburg Toernooi lopen ook zeer voorspoedig, zo hebben we voor het HST al 126 inschrijvingen mogen ontvangen en voor het G-toernooi al 7 officiële aanmeldingen.

We kijken nu dan ook al weer reikhalzend uit naar deze prachtige toernooien, waar we vele nationale en internationale teams op ons sportcomplex mogen ontvangen. Zet de data alvast in uw agenda, en kom gezellig een bezoekje brengen aan ons sportcomplex tijdens een van deze evenementen.


Geplaatst op: 11-03-2020