Afscheidswedstrijd Ruud Hermans

Op zaterdagavond 5 september verzamelde diverse eerste elftalspelers van de afgelopen 7 jaar bij Sportclub’25 om onder leiding van de oud-trainers, Rene Hofman, Erik Royen en Pedro Ricksen aan te treden tegen een elftal van oudgediende en vrienden van Ruud Hermans. Ruud zelf werd afwisselend ingezet bij beide elftallen om zijn keeperskunsten voor een laatste keer op de groene mat van Sportclub’25 te vertonen.

Het elftal van Ruud, bestaande uit een bolwerk van top amateurvoetballers, had het in de eerste helft erg zwaar, wat resulteerde in een 2-0 achterstand. In de tweede helft werd het elftal door enkele tactische omzettingen echter wat sterker en kwam dan ook terug tot 2-1. En zoals het een afscheidswedstrijd behoort was een penalty genomen door Ruud Hermans hetgeen wat de eindstand bepaalde, een 2-2 gelijkspel.

We willen namens de vereniging Ruud nogmaals bedanken voor de geweldige jaren. We hebben ontiegelijk veel hoogtepunten met elkaar mogen meemaken. Een reis die startte onder in de 4e klasse eindigde in de top van de 2e klasse. Twee kampioenschappen, een finale om promotie naar de 1e klasse voor 1500 man en bovenal veel gezellige momenten en dierbare vriendschappen. We zijn dan ook blij dat we Ruud nog als keeperstrainer wekelijks aan het werk zien binnen onze vereniging.

Daarnaast willen we ook een groot woord van dank richten aan alle aanwezig, binnen beide elftallen hadden veel mensen zich de moeite genomen om Ruud een passend afscheid te geven. De Daltons hebben net als de barvrijwilligers ervoor gezorgd dat na afloop van de wedstrijd iedereen kon genieten van een heerlijk drankje en een lekker stuk vlees op de BBQ.Geplaatst op: 11-09-2020