Vacature bestuurslid: Activiteiten

Bij een voetbalvereniging als Sportclub‘25 is er elke week veel te beleven, van trainingen van de bambini tot wedstrijden van de veteranen. Al deze activiteiten kunnen natuurlijk niet plaatsvinden zonder vele vrijwilligers, hierbij moet u denken aan mensen die ons clubhuis open houden, elftalleiders en trainers, scheidsrechters en grensrechters, mensen die zorgen dat onze accommodatie elke dag weer tip top in orde is en vele andere vrijwilligers die vele uren met Sportclub‘25 bezig zijn.

Al deze vrijwilligers worden aangestuurd door een enthousiast bestuur welke verantwoordelijk is voor de aansturing, coördinatie en dagelijkse reilen en zeilen van alle activiteiten binnen Sportclub' 25. In het bestuur is er per direct een vacante positie voor de functie activiteiten.

Lijkt het jou leuk om verantwoordelijk te zijn voor de activiteitencommissie en de organisatie van diverse activiteiten binnen Sportclub‘25? Denk hierbij aan het organiseren van de jaarlijkse jubilarissenavond, de kerstborrel, Sinterklaas en Pasen voor de jeugdafdeling en vele andere diverse activiteiten. Twijfel dan niet langer en neem contact op met voorzitter@sportclub25.nl.


Geplaatst op: 15-03-2023