Club van 50

 Beste sympathisant van de club van 50,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat er ook namens de club van 50 teruggeblikt wordt op het afgelopen jaar en stiekem alvast vooruit gekeken wordt naar het komende seizoen. Allereerst maken we natuurlijk van de gelegenheid gebruik om u te bedanken voor uw bijdrage in het afgelopen seizoen.
 
Afgelopen seizoen waren er maar liefst 71 sympathisanten van de Club van 50. Ook dit jaar gaan wij weer proberen om dit aantal minstens te evenaren! Het afgelopen seizoen is er ook weer in diverse initiatieven geïnvesteerd. Zo is er een nieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd in onze kantine en is er een nieuwe vaatwasser beschikbaar gesteld voor onze keukenvrijwilligers. Voor de zomer zijn tevens nieuwe terrasmeubels beschikbaar gesteld en kunnen alle voetballende leden hun tassen voortaan opbergen in het tassenrek. Tot slot is ook er ook geïnvesteerd in een fraaie uitstraling van de bestuurskamer en kantine middels nieuwe raamfolie in onze kantine!
 
Wederom een aantal mooie investeringen voor onze leden en we hopen uiteraard om deze positieve lijn door te trekken en er wederom een geslaagd seizoen van te maken. Ook de komende jaargang zal de Club van 50 weer gebruikt worden voor eenmalige investeringen die ten goede komen voor alle leden van de vereniging.
 
De komende periode gaan wij weer op pad om zoveel mogelijk sympathisanten aan de Club van 50 te binden. Indien u zichzelf reeds direct wilt aanmelden voor het komende seizoen, dan horen wij dit graag van u. Ook wijzen wij u op de mogelijkheid om het bedrag reeds per bank over te maken naar NL84RABO 0107 9189 00 t.n.v. Rkvv Sportclub’25. Vermeld Club van 50 en uw naam en uw aanmelding is direct compleet!
 
Heeft u nog vragen of wellicht ideeën voor een goede investering? Neem dan gerust contact op met Dennis Derwall of Ritch te Kampe.


Geplaatst op: 16-08-2018