Selectie Sportclub‘25

Voor het tweede opeenvolgende seizoen is er geen kampioen, geen promotie, en ook geen degradatie. Dit alles zorgt ervoor dat het “circus" in het amateurvoetbal allemaal veel eerder op gang komt. Mogelijke overschrijvingen worden allemaal eerder in gang gezet aangezien verenigingen zo optimaal van start willen gaan met de voorbereiding op hopelijke eindelijk een volledig voetbalseizoen.

Al eerder konden we het heugelijke nieuws vermelden dat onze selectie volledig intact bleef. Natuurlijk een groot verdienste van onze trainers en de afdeling voetbaltechnische zaken. We kunnen nu echter ook al vermelden dat de selectie van Sportclub´25 klaar is voor het nieuwe seizoen, en we ook enkele nieuwe spelers bij onze vereniging mogen verwelkomen en wensen hun allen heel veel succes en plezier toe.

Maikel Schuffelen: Maikel heeft als keeper de nodige sporen verdiend in het amateurvoetbal. Twee jaar geleden was Maikel nog onze tegenstander bij FC Geleen- Zuid, zijn ontzettend goede traptechniek zal menig supporter zijn bijgebleven. Net als Ruud Hermans hing Maikel op hetzelfde moment zijn handschoenen aan de wilgen, toch begon het afgelopen jaar weer te kriebelen. Samen met Tommy Daemen werd er gesport om fit te blijven, en ook de link gelegd om toch weer aan de slag te gaan. We verwelkomen met Maikel een zeer ervaren keeper waar onze jeugdige keepers veel van kunnen leren komend seizoen.

Millo Houben: Millo doorliep de jeugdafdeling van Roda JC en MVV, waarna hij de overstap naar SV Simpelveld maakte om in de 3e klasse te acteren. Millo wil graag een stapje hoger op acteren, en zal volgend seizoen zijn voetbalkunsten in zijn geboortedorp Bocholtz vertonen.

Thom Vluggen: Thom zal de overstap van Bekkerveld naar Sportclub´25 maken. Thom speelde eerder 2 seizoenen succesvol bij RKSV Groene Ster, maar moest door werk een stapje terug doen. Zijn nieuwe uitdaging zal hij bij Sportclub´25 starten. Thom werkte eerder onder Remo Gielkens en is dus geen onbekend binnen de selectie.

Jeugdspelers: We mogen volgend seizoen ook een groep jeugdige talenten verwelkomen bij de selectie van Sportclub´25. Jeugd die de gehele jeugdafdeling van de bambini tot de JO19 doorliep en nu zal aansluiten bij de senioren, iets waar we trots op zijn.

Samen met de bestaande selectiespelers, en de al eerder aangekondigde Maikel van Kesteren, kijken we al reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen.


Geplaatst op: 18-03-2021