Het G-team, De trots van Sportclub‘25

Voor alweer het 13e seizoen spelen we met ons team in de G-competitie afdeling Zuid. Met de enthousiaste vaste spelersgroep van ongeveer 10 man en daarbij enkele nieuwe gezichten wordt elke dinsdagavond getraind op het trainingsveld van Sportclub´25. De trainingen staan onder de bezielende leiding van Nicky Otker en Nico Brouwers. Hierbij geldt altijd hetzelfde doel:

Een gezellige, sportieve en respectvolle sfeer, waarbij iedereen met een beperking of gedragsproblematiek mee mag doen. Dit om de door ons geliefde voetbalsport uit te kunnen oefenen.

Bij de trainingen is het uitgangspunt dat iedereen, met respect voor elkaars beperking en persoonlijkheid, zich inzet en elkaar helpt om een beter voetbalteam te worden. Het is dan ook mooi om te zien dat we al jaren een tiental trouwe spelers hebben en de jongens en meisjes die daar de afgelopen jaren zijn bijgekomen, meegaan in dit enthousiasme.

Tijdens de wedstrijden is dit hetzelfde verhaal. Alleen geldt deze mentaliteit dan ook naar de tegenstander toe. Het motto is: ‘Het is leuker voor iedereen om met 8-6 te winnen dan met 7-1.´

De trainers en begeleiders zijn dan ook zeer trots op het team. Ze spelen goed samen, sturen elkaar aan, zien wanneer een eigen speler het moeilijk heeft en helpen elkaar én hebben vooral veel lol en zijn sportief. Precies waar Jan van Tilburg en Nico naar streefden bij het oprichten van dit G-team.
Sportclub´25 is ook supertrots op de toppers van het G-team en dat dit geweldige team onderdeel uitmaakt van de vereniging. Sportclub´25 wil bij deze dan ook een groot woord van dank uitspreken richting de spelers van het G-team, de begeleiders Nicky, Nico en Maurice en alle overige vrijwilligers en ouders die zich inzetten voor het G-team. We hopen nog jarenlang van jullie te mogen genieten.


Geplaatst op: 18-04-2018