MO15-1 SJO ESB '19

Meisjes en vrouwenvoetbal is de laatste jaren erg in trek, en als vereniging zijn we blij met de trend dat er steeds meer meisjes kiezen om de voetbalsport te beoefenen. Dit zien we ook terug op het Herman Stauvermann Toernooi waar we sinds 2 jaar ook werken met een MO15 en MO13 categorie. En uiteraard het Grenslandentoernooi, een groot internationaal vrouwentoernooi met 40 teams, wat we al meer dan 15 jaar organiseren bij Sportclub'25.

De meisjes onder 15 is een team wat al enkele jaren als volledig meisjes team in competitieverband speelt. In het begin in een competitie tegen vrijwel volledig jongenselftallen maar sinds kort in een competitie met andere MO15 elftallen.

Dit jaar gaat het team van Patrick Bonten zelfs acteren in de eerste klasse, een verdiende stap door jarenlang hard te trainen. Zelfs tijdens de zomer trainde de MO15 minimaal 2 keer de week door, en werd er op vrijdagavond en zaterdagmiddag getraind. De groei van de afgelopen jaren zorgt ervoor dat de MO15 het dit jaar in de najaarscompetitie mag opnemen tegen ploegen uit voornamelijk Brabant, namelijk FC Eindhoven, FC Bergeijk en SV Budel

We wensen de MO15 heel veel succes in deze schitterende competitie.


Geplaatst op: 18-09-2020