Netwerklunch bij Sportclub‘25

Vanmiddag stond de allereerste netwerklunch bij Sportclub’25 op het programma. De deelnemers werden tussen 11.30-12.00 uur van harte welkom geheten met een glas prosecco. Tijdens deze gezellige ontvangst was er al ruim de tijd om kennis te maken met de diverse bedrijven en verschillende vakgebieden. Rond de klok van 12.15 uur, na een Limburgs kwartiertje, gaf ons erelid Rene Grooten een zeer treffende opening. De diverse pijlers van Sportclub’25 werden met prachtige voorbeelden aangestipt, en hiermee werd wederom duidelijk dat Sportclub’25 een zeer levendige en familiare vereniging is.
 
Talentino verzorgde ondertussen een zeer smaakvolle lunch, met o.a. diverse soorten soep en broodjes, saucijzenbroodjes, cupcakes en brownies. In de tussentijd werden de deelnemers door de twee obers, Bas Hunen en Max Gaber, tot in de puntjes verzorgd en ontbrak het de deelnemers nergens aan.

Tommy Daemen sprak na de lunch de deelnemer toe met een prachtig verhaal over zijn voetbalcarrière en de switch tot commercieel manager bij MVV. Verder kwam ook de link met het heden, zijn actieve voetbalcarrière bij Sportclub’25 aan bod.

Uiteindelijk volgde nog een gezellige borrel waarbij er op verschillende gebieden contacten werden gelegd. Het was een zeer geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is.


Geplaatst op: 18-12-2019