Partners Jan van Tilburg Toernooi

Opnieuw mogen wij twee trotse partners aan het Jan van Tilburg Toernooi verbinden. Ivo’s Sportshop en VIVICE gaan samen ervoor zorgen dat het G-team van Sportclub’25 op zaterdag 31 augustus 2019, tijdens de eerste editie van het JvT Toernooi in nieuwe tenues gaat aantreden. Voor vrijwel elke teamsport kunt u bij Ivo terecht voor de juiste schoenen, kleding en bijbehorende accessoires. Ze verzorgen de aankleding van uw team van top tot teen naar wensen van de vereniging. Het G-team van Sportclub’25 zal dan ook bij de start van het nieuwe seizoen gaan spelen in nieuwe shirts van de Masita lijn van Sportclub’25 die tijdens afgelopen seizoen in de intensieve samenwerking met Ivo en Masita ingezet is. U kunt op www.ivossportshop.nl/home/ een kijkje nemen voor het uitgebreide en gespecialiseerde assortiment van Ivo’s Sportshop in Simpelveld.

Met VIVICE hebben we een daarnaast een partner gevonden die perfect past bij de doelgroep. De stichting VIVICE staat voor ‘Voetbal Is Voor Iedereen – Connecting Everyone’. Het initiatief van Sportclub’25, een extra dag belevenis in de vorm van een voetbaltoernooi past dan ook perfect bij de stichting.

We zijn dan ook zeer verheugd dat we Ivo Sportshop en VIVICE net als NarinxRitzen, Taxi van Meurs, Decathlon Kerkrade, Bakkerie Talentino, BAS, samen actief, gemeente Simpelveld, Negen, spelbepalers in beweging, supportersclub Sportclub’25 en Rabobank mogen begroeten als partner voor het Jan van Tilburg Toernooi.


Geplaatst op: 19-06-2019