Digitale speciaalbieravond

Sociale contacten worden tijdens de corona-crisis voornamelijk onderhouden via het digitale netwerk. Op zaterdag 2 mei 2020 organiseert Sportclub’25 in samenwerking met D'r Aowe Kino dan ook een digitale speciaalbieravond onder leiding van Erwin Muijrers.

Thuis lekker genieten van een heerlijk speciaalbier met uitleg over de verschillende bieren onder kundige leiding van Erwin Muijrers. Een grote, gezellige en digitale groep mensen die tegelijktijdig geniet van een bier met een lekker hapje.
 
De avond zal starten om 20.00 uur, en we gaan genieten van 6 verschillende bieren. De soorten en merken bier zullen wij voor nu nog geheimhouden. We kunnen wel alvast verklappen dat het huisbier van café D’r Aowe Kino het Filmpje (een heerlijke en bloemige triple van 8%) inbegrepen is.

De kosten van de speciaalbieravond zijn 25 euro p.p. voor het bier en een hapje. Als u ook een speciaalbier glas erbij wilt hebben zullen de kosten 27.50 euro p.p. zijn.

Aanmelden kan per mail gericht aan ritchkampete@hotmail.com. Vermeld hierbij ook het emailadres waarmee u gebruik wilt maken om digitaal in te bellen (Microsoft Teams) tijdens de avond zelf zodat er geen technische problemen ontstaan. De inschrijving is voldaan na betaling per tikkie, dus vermeld ook uw telefoonnummer. Op zaterdag 2 mei kunt u het pakketje met speciaalbieren afhalen in clubhuis de Sjans te Bocholtzerheide bij Sportclub’25 tussen 10.00-12.00 uur. Inschrijvingen sluiten op zondag 26 april om 18.00 uur.

Proost!


Geplaatst op: 20-04-2020