Netwerklunch bij Sportclub'25

Op vrijdag 17 maart stond de tweede netwerklunch bij Sportclub´25 op het programma. We mochten 40 verschillende bedrijven, in de vorm van 60 personen, ontvangen in ons clubhuis de Sjans. De (potentiele) sponsoren werden welkom geheten met een glaasje bubbels waarna voorzitter Pascal Andriolo rond de klok van 12 uur de middag officieel opende. De maatschappelijke functie als vereniging, de sportieve prestaties en de vooruitblik op de 100 jarige verjaardag van Sportclub´25 werden door de voorzitter besproken.
Daarna was het tijd om te gaan lunchen. De fantastische verzorgde lunch door Brownies&downieS Valkenburg werd zeer goed ontvangen door de aanwezige. Rond 1 uur nam Ard van Peppen, vitaliteitsmanager van Roda JC, het woord. Ard stond stil bij zijn functie binnen Roda JC en de maatschappelijke projecten en betrokkenheid die de vereniging Roda JC in de regio heeft. Een regio waar ook de voetbalvereniging Sportclub´25 een actieve rol speelt samen met haar partners en sponsoren. Een waardevol en realistisch verhaal vanuit Ard zorgde voor de afsluiting van het officiële gedeelte. De netwerklunch werd voortgezet met een vervroegde vrijdagmiddagborrel waar de verschillende bedrijven met elkaar van gedachten wisselde.
Het was een gezellige en waardevolle middag die natuurlijk niet mogelijk was geweest zonder de talrijke sponsoren van onze vereniging. Een groot woord van dank voor alle sponsoren is dan ook zeker op zijn plaats. Mede door al deze bedrijven, ook diegene wat helaas niet aanwezig konden zijn, kunnen wij als voetbalvereniging zorgen voor een maatschappelijk vangnet en saamhorigheid voor jong en oud in de dorpskern van Bocholtz.


Geplaatst op: 21-03-2023