Club van 50

Beste sympathisant van de club van 50,
 
Allereerst maken we natuurlijk van de gelegenheid gebruik om u te bedanken voor uw bijdrage in het afgelopen seizoen. Het nieuwe seizoen is eindelijk weer begonnen. De club van 50 is in het afgelopen seizoen opnieuw gegroeid en telt op dit moment maar liefst 90 sympathisanten. Dit jaar is onze uitdaging om de mijlpaal van 100 sympathisanten te bereiken !
 
Het afgelopen seizoen heeft de club van 50 geïnvesteerd in een nieuwe diepvries voor onze keukenvrijwilligers en daarnaast heeft de vereniging een overkapping kunnen plaatsen zodat bij minder goed weer in ieder geval een gedeelte van onze trouwe supporters droog kan staan of zitten. Wederom mooie investeringen voor en door onze leden. Door Covid-19 heeft de vereniging in het afgelopen seizoen geen toernooien kunnen houden waardoor de geplande verbouwing/verduurzaming van de kleedlokalen in de wacht is gezet.
In het seizoen 2020/2021 zal de opbrengst van de club van 50 besteed worden aan de vernieuwing en verduurzaming van onze kleedlokalen. 
 
De komende periode gaan wij dan ook weer op pad om zoveel mogelijk sympathisanten aan de Club van 50 te binden. De mijlpaal van 100 sympathisanten is een mooie uitdaging.
 
Indien u zichzelf reeds direct wilt aanmelden voor het komende seizoen, dan horen wij dit graag van u. Ook wijzen wij u op de mogelijkheid om het bedrag reeds per bank over te maken naar NL84RABO 01079 18 900 t.n.v. R.K.V.V. Sportclub’25. Vermeld Club van 50 en uw naam en uw aanmelding is direct compleet!
 
Heeft u nog vragen ? Neem dan gerust contact op met Dennis Derwall of Jürgen Steinhauer.


Geplaatst op: 21-09-2020