Toernooien Sportclub'25

De afgelopen weken/maanden hebben we met ons allen de ernstige gevolgen van de ontwikkelingen van het COVID-19/corona virus ondervonden. Het virus zorgt voor veel onzekerheid, zorgen, onbeantwoorde vragen, en wellicht ook voor stress en eenzaamheid. De gezondheid van u en uw naasten in deze tijden van crisis zijn echter het allerbelangrijkste. Aangezien de gezondheid van eenieder voorop staat hebben wij ook besloten om alle toernooien in 2020 bij Sportclub´25 af te gelasten.

De afgelopen weken hebben wij ons laten leiden door informatie en maatregelen door het RIVM, de GGD Zuid-Limburg en de gemeente. In afwachting van deze informatie en maatregelen hebben we in de afgelopen weken diverse scenario´s uitgewerkt en besproken zoals bijvoorbeeld het verplaatsen van de toernooien. We kunnen echter concluderen dat er geen enkele verantwoorde manier is in de huidige tijd van crisis.

Net als jullie deelnemers hadden wij ons ontzettend verheugd op de (jubileum) toernooien bij onze vereniging. De vele uren voorbereiding zijn dan ook helaas voor niks geweest. Maar zoals al eerder gesteld, de gezondheid is op dit moment veel belangrijker.

Uiteraard, zoals het een goede organisatie betreft, zullen wij u de reeds betaalde borg of ander gemaakte kosten terugboeken. Wij zullen dit op zeer korte termijn verwerken.

Afsluitend willen wij jullie wel alvast uitnodigen voor onze toernooien in het jaar 2021 welke zullen plaatsvinden op de volgende data. Wel willen wij alvast de kanttekening maken dat deze data zijn vastgesteld met de gedachte dat de voetbalcompetitie op een normale wijze kan starten dit jaar, en er geen wijzigingen in het speelschema plaatsvinden voor het seizoen 2020-2021. De toekomst zal uitwijzen of dit ook daadwerkelijk het geval is.

Grenslandentoernooi 2021 - 5 en 6 juni 2021
Herman Stauvermann toernooi 2021 - 12 en 13 juni 2021
Jan van Tilburg toernooi 2021 - 4 september 2021

Voor nu heel veel gezondheid toegewenst en let goed op uzelf en uw naasten. Verder willen we de sponsoren van de toernooien bedanken voor het eerder gestelde vertrouwen in de organisatie, en wensen we ook hun in deze tijd veel sterkte toe.

De toernooicomissie Sportclub´25


Geplaatst op: 22-04-2020