Club van 50

Het seizoen 2018-2019 is langzaam ten einde en dat betekent dat er ook namens de Club van 50 wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. Allereerst willen u hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor uw bijdrage in het afgelopen seizoen.

Afgelopen seizoen waren er maar liefst 73 sympathisanten van de Club van 50. Dankzij jullie is er wederom geïnvesteerd in mooie initiatieven die een positieve draai geven aan onze vereniging. Zo is niet alleen het terras uitgebreid, maar beschikken we sinds kort ook over fraaie raambekleding in ons clubhuis. De inkomsten van de Club van 50 zijn en blijven door het jaar heen apart gehouden om te kunnen investeren in eenmalige uitgaven die ten goede komen aan de leden van de vereniging. Het afgelopen seizoen zijn niet alle inkomsten geïnvesteerd waardoor we in 2019-2020 meer financiële mogelijkheden verwachten voor investeringen!

Naast de Club van 50 heeft de vereniging Sportclub´25 ook een seizoen met hoogtepunten achter de rug dat men niet gauw zal vergeten. Het 1e elftal verzamelde een recordhoeveelheid van 62 (!) punten en eindigde op de 2e plek in de 2e klasse. Er werd zelfs nog verdienstelijk voor promotie gespeeld, maar in de beslissende promotiewedstrijd naar de 1e klasse, trok tegenstander vv De Ster 1 toch aan het langste eind. Het 3e elftal wist alle 22 competitiewedstrijden in winst om te zetten en werd hierdoor met een straatlengte voorsprong kampioen!

Daarnaast is er met Rkvv Sportclub´25, SV Simpelveld en Zwart-Wit´19 Eys een nieuwe samenwerking gestart voor het jeugdvoetbal. Vanaf het seizoen 2019-2020 zullen alle jeugdleden van de drie vereniging gaan spelen onder de vlag van de nieuwe Samenwerkende Jeugd Organisatie: SJO ESB´19.

De komende periode gaan wij weer op pad om zoveel mogelijk sympathisanten aan de Club van 50 te verbinden. Indien u zichzelf reeds direct wilt aanmelden voor het komende seizoen, dan horen wij dit graag van u. Ook wijzen wij u op de mogelijkheid om uw bijdrage per bank te voldoen naar rekeningnummer NL84RABO 0107918900 t.n.v. Rkvv Sportclub´25. Vermeld Club van 50 en uw naam en u bent direct van aanmelding verzekerd.

Heeft u vragen over de Club van 50 of heeft u ideeën betreffende nieuwe investeringen? Neem dan gerust contact op met Dennis Derwall of Ritch te Kampe.


Geplaatst op: 23-07-2019