Genieten ondanks nederlaag

Op dinsdag 29 juni 2021 speelde het eerste elftal eindelijk weer een (oefen)wedstrijd. SV Haslou, waar Erik Royen sinds kort als hoofdtrainer aan het roer staat was de tegenstander. De weerberichten waren ons de gehele dag ongunstig gestemd, en ook de beelden uit de regio Landgraaf/Kerkrade voorspelde niet veel goeds. Toch werd er besloten om de wedstrijd door te laten gaan, en dit was uiteindelijk de juiste keuze!
 
Omstreeks 20.00 uur rolde de bal eindelijk weer op sportcomplex Bocholtzerheide. Op een zeer goed hoofdveld maakte Sportclub’25 1 het openingsdoelpunt. De tegentreffer duurde echter niet lang. In de tweede helft was het opnieuw Frank Kamps die Sportclub’25 op gelijke hoogte bracht. Ook nu was het weer vrij snel een gelijke stand door de tegentreffer van Haslou. Haslou kwam uiteindelijk op een 2-3 voorsprong. Ook deze voorsprong werd weer snel weggepoetst, Sportclub’25 maakte namelijk direct de 3-3. Een stand die we een dag ervoor vaker voorbij zagen komen tijdens de EK-wedstrijden. Toch kwam er nu wel binnen de reguliere 90 minuten een winnaar. In de 90e minuut was het namelijk Haslou die de winnende treffer aantekende.
 
Ondanks de nederlaag was het wel weer genieten geblazen voor de spelers, staf, en toeschouwers. De bal rolt eindelijk ook weer voor de senioren op sportcomplex Bocholtzerheide. Zondag spelen de mannen van Remo Gielkens om 11.30 uur bij vv Chevremont


Geplaatst op: 24-06-2021