G-voetbal bij Sportclub‘25

Al sinds het voorjaar van 2011 wordt er bij Sportclub‘25 in competitieverband bij de KNVB G-voetbal gespeeld. Het werd meteen een succes waarin vooral vriendschap, kameraadschap en sportiviteit als belangrijkste werd bevonden. Een gezellige, sportieve en respectvolle sfeer, waarbij iedereen met een beperking of gedragsproblematiek mee mag doen.

Is voetballen op het G-team bij Sportclub‘25 iets voor uw dochter of zoon, of ken jij een iemand die wellicht graag de geliefde voetbalsport wil komen uitoefenen. Kom dan eens gezellig een kijkje nemen tijdens een training of laat hem of haar gewoon eens meetrainen om te kijken of zij het fijn vinden. Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kan voetballen bij Sportclub‘25. Het G-team van Sportclub‘25 traint een keer per week op dinsdagavond (19.00-20.00 uur) en speelt wekelijks op zaterdagen een wedstrijd in competitieverband. De trainingen worden gegeven door een vast team van trainers. Ook zullen teambegeleiders tijdens de training aanwezig zijn zodat er altijd voldoende begeleiding is.

Bij vragen of interesse kunt u contact opnemen met Maurice Frijns (m.frijns@voorbijft.nl), onze coördinator van het G- teamGeplaatst op: 25-01-2023