TOTO WK 2022

Dit jaar is er weer een eindtoernooi waaraan wij als Nederlanders aan deelnemen, het WK voetbal. Dus vinden wij het een goede reden om de WK toto te starten. Hoe overtuigd bent u van Nederland of een van de andere landen op dit Wereldkampioenschap? Bij dezen bieden wij u de kans om uw gevoel over de resultaten in te vullen in de zogenaamde WK toto. In het bijgevoegde bestand staan het volledige reglement en puntentelling uitgelegd.

Wat moet u doen?
Vul het bijgevoegde bestand: "WK2022 Deelnameformulier" volledig in door (klik hier voor het formulier) de volgende onderdelen in te vullen:
• Vul de persoonlijke gegevens & emailadres in.
• Vul alle poule uitslagen in.
• Vul de uitslagen van de vervolgrondes in.
• Vul de bonusvragen in.
• Controleer daarna of u alles na wens heeft ingevuld.
• Stuur de ingevulde toto per mail vóór 18 november 2022 naar: TOTO.WK2022@gmail.com (Vermeld in deze mail ook uw telefoonnummer voor de betaling).

De kosten voor de toto bedragen € 7,50, de toto wordt pas definitief meegenomen nadat het te betalen bedrag voldaan is. Na het opsturen van de ingevulde toto ontvangt u een betaalverzoek waarmee u de betaling kunt voldoen.

Wat kunt u winnen?
Aan het einde van het toernooi worden de prijzen uitgedeeld op basis van de eindstand, de tussenstanden zullen telkens via mail up-to-date gehouden worden.
U kunt de volgende prijzen winnen:
1e plaats: € 150,-
2e plaats: € 100,-
3e plaats: € 50,-
4e plaats: 10 consumptiebonnen.
5e plaats: 10 consumptiebonnen.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de WK toto, vul de toto dan snel in en stuur deze op. U kunt ook direct uw plaats reserveren in de toto en het formulier pas inleveren als de selecties bekend zijn. Wilt u uw kansen spreiden? Meerdere toto‘s per persoon zijn toegestaan. De toto is natuurlijk voor iedereen, dus ook voor niet-Sportclub'25 leden.

Veel succes gewenst.
Geplaatst op: 26-10-2022