Sinterklaas bij Sportclub'25 en SJO ESB '19

Sinterklaas en zijn zwarte pieten waren dit jaar genoodzaakt om een strak schema aan te houden om alle jeugd te kunnen bezoeken. De Sint begon op maandagavond met een bezoek aan de JO8 en JO9 op het sportcomplex van SV Simpelveld. Een dag later gingen ze op bezoek in de sporthal te Bocholtz waar ze de kinderen van de JO7 bezochten. De kids van de JO7 waren bij aankomst van sinterklaas als echte pieten te vinden in de touwen. Op woensdagmiddag ging Sint opnieuw op bezoek in de sporthal te Bocholtz waar hij de allerkleinste jeugd bezocht.

Het was allemaal zeer spannend, maar de kinderen vonden het geweldig. Al dagen werd er uitgekeken naar het bezoek van Sinterklaas en de pieten, tekeningen werden klaar gemaakt en de pieten pakjes werden uit de kast gehaald. Alle kinderen ontvingen een heuse SJO ESB’19 muts, en natuurlijk mocht de sinterklaas snoep niet ontbreken.

We bedanken NarinxRitzen accountancy belastingadvies, AVS- Adviseurs en Boerderijwinkel Grooten VOF hartelijk voor hun gulle bijdrage!

Voor meer prachtige foto’s kijk bij Herman Weck op zijn facebook pagina


Geplaatst op: 26-11-2020