Club van 50

Het seizoen 2019-2020 is langzaam begonnen. De komende periode gaan wij weer op pad om zoveel mogelijk sympathisanten aan de Club van 50 te verbinden. Indien u zichzelf reeds direct wilt aanmelden voor het komende seizoen, dan horen wij dit graag van u. Ook wijzen wij u op de mogelijkheid om uw bijdrage per bank te voldoen naar rekeningnummer NL84 RABO 0107 9189 00 t.n.v. Rkvv Sportclub´25. Vermeld Club van 50 en uw naam en u bent direct van aanmelding verzekerd. Voor diegene die dit in de afgelopen weken al gedaan hebben, wederom hartelijk dank voor jullie bijdrage!
 
Afgelopen seizoen waren er maar liefst 73 sympathisanten van de Club van 50. Dankzij jullie is er wederom geïnvesteerd in mooie initiatieven die een positieve draai geven aan onze vereniging. Zo is niet alleen het terras uitgebreid, maar beschikken we sinds kort ook over fraaie raambekleding in ons clubhuis. De inkomsten van de Club van 50 zijn en blijven door het jaar heen apart gehouden om te kunnen investeren in eenmalige uitgaven die ten goede komen aan de leden van de vereniging. Het afgelopen seizoen zijn niet alle inkomsten geïnvesteerd waardoor we in 2019-2020 meer financiële mogelijkheden verwachten voor investeringen!
 
Heeft u vragen over de Club van 50 of heeft u ideeën betreffende nieuwe investeringen? Neem dan gerust contact op met Dennis Derwall of Ritch te Kampe.
 
Met sportieve groet,
Dennis en Ritch


Geplaatst op: 27-09-2019