Seizoen 2017-2018

Het seizoen 2017-2018 is ten einde voor de meeste elftallen binnen Sportclub’25. Enkele jeugdelftallen en het 3de spelen de komende twee weken nog inhaalwedstrijden maar voor het gros van onze actieve leden zit het seizoen erop. We kunnen als vereniging terugblikken op een zeer succesvol en Toppie seizoen. We beginnen met een terugblik van de seniorenelftallen.

Te beginnen met het 1ste elftal. Enkele weken geleden konden wij al melden dat voor het eerst in de historie van Sportclub’25 handhaving in de 2de klasse bereikt was. Sportclub’25 1 kende een moeizame eerste seizoenshelft maar eindigt het seizoen knap als 7de met maar liefst 36 punten en doelsaldo van +9. Een ongekende prestatie.

Ook het 2de elftal kende een goed seizoen waar helaas net geen periodetitel bereikt werd. Er werden zeer goede wedstrijden afgewisseld met enkele zeer matige wedstrijden waardoor aan het eind van de rit net geen 4de plek bereikt werd, welke recht op de nacompetitie voor promotie gaf. Toch hebben de mannen van Jeroen Maenen weer een goed seizoen gedraaid. Zoals altijd is het 2de elftal afhankelijk van de blessures en schorsingen van het 1ste elftal.

Het 3de elftal kende een topseizoen, helaas bleek Chevremont 5 een nog beter seizoen te draaien. Het 3de leed tot nu toe pas 3 nederlagen en vierde 15 overwinningen. De laatste 12 wedstrijden werden allemaal winnend afgesloten, waarbij ook nog vaak een zeer hoge score bereikt werd. Er staan nog een aantal wedstrijden, waaronder de uitwedstrijd tegen Chevremont, op het programma. Er is dan ook nog van alles mogelijk!

De dames behaalden een 3de plek in een wisselvallig seizoen. Er vonden vele wijzigingen in het programma plaats waardoor er veel aflastingen plaatsvonden. Dit resulteerde in doordeweekse inhaalwedstrijden en/of geschrapte wedstrijden. Uiteindelijk werd er net zo vaak gewonnen als verloren. Voor de dames staat op 9 en 10 juni wel het GLT bij Sportclub’25 nog op het programma.


Geplaatst op: 28-05-2018