Partner Jan van Tilburg Toernooi

Verheugd kunnen wij u mededelen dat onze trouwe hoofdsponsor Taxi van Meurs zich als partner aan het Jan van Tilburg Toernooi verbonden heeft. Sinds jaar en dag is Taxi van Meurs al hoofdsponsor bij Sportclub’25 en vervoerd het bedrijf elke week ons G-team, daarbij komt nu ook het partnerschip voor het Jan van Tilburg Toernooi op zaterdag 31 augustus 2019. Sinds de oprichting van het bedrijf vervoert Taxi van Meurs kwetsbare doelgroepen zoals gehandicapten en leerlingen. Het uitgangspunt van Taxibedrijf van Meurs is dan ook dat ze deze kwetsbare doelgroep verder willen helpen. Ze willen hun betrokkenheid indirect tonen door maatschappelijk ondernemerschap. Het initiatief van Sportclub’25, een extra dag belevenis in de vorm van een voetbaltoernooi past dan ook perfect bij de missie van Taxi van Meurs en de maatschappelijke functie van onze vereniging. Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet!

We zijn dan ook erg trots dat Taxi van Meurs zich net als Decathlon Kerkrade, Bakkerie Talentino, BAS, samen actief, gemeente Simpelveld, Supportersclub Sportclub’25, Negen, spelbepalers in beweging en Rabobank als partner aan het Jan van Tilburg Toernooi verbindt.

Als u ook interesse hebt om partner van het Jan van Tilburg Toernooi te worden kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ryan of Ritch te Kampe om de mogelijkheden te bespreken


Geplaatst op: 28-05-2019