VSN Keeperschool Danny Wintjens

Afgelopen jaar is SJO ESB'19 een samenwerking aangegaan met VSN Keeperschool Danny Wintjens, om de kwaliteiten van doelverdedigers een extra boost te geven. We zijn inmiddels een seizoen verder, en zijn blij met alle mooie reacties die we ontvangen. In de eerste plaats van de keepers zelf. Maar ook van trainers, ouders en andere betrokkenen. Het sterkt ons in de overtuiging dat we een juiste keuze hebben gemaakt om de keeperstraining op deze manier professioneel in te richten.

Meld je daarom nu aan voor de najaarsreeks van het nieuwe seizoen. De trainingen worden gegeven in twee series van 12 trainingen, een najaarsreeks en een voorjaarsreeks. De trainingen vinden plaats op de vrijdagavond en de najaarsreeks start op VRIJDAG 17 SEPTEMBER 2021. De training vinden plaats bij Sportclub’25 van 18.30 tot 19.30 uur.

Omdat de drie moederverenigingen de ontwikkeling van 'hun' keepers belangrijk vinden, dragen zij een behoorlijk deel bij in de kosten. Mede hierdoor kunnen we de training aanbieden aan €70 per serie van 12 trainingen (i.p.v. het reguliere tarief van €130). En bij een aanwezigheid van minstens 10 van de 12 sessies wordt nóg eens de helft vergoed. Dat zijn dus 12 lessen voor €35.

Klik hier voor de aanmeldlink


Geplaatst op: 30-08-2021