Optocht 2020

Sportclub’25 een kleurrijke vereniging!

“Jeweun… Sjportkloeb” dat is de slogan die bij Sportclub’25 past. Het typeert de kenmerken van de vereniging. Simpelweg een voetbalclub waar iedereen welkom is, de onderlinge band en vriendschap hoog in het vaandel staan en waar alle onderdelen van de voetbalsport beoefend kunnen worden. Vandaar dat we dit jaar ook dit als thema voor de optocht gekozen hebben alleen dan met een carnavalstwist, namelijk “Sportclub’25 een kleurrijke vereniging


We willen jullie ook dit jaar weer uitnodigen om deel te nemen aan de carnavalsoptocht.

Kostuum:
Heren en jongens:  fleurige tuinbroek, mooie hoed, strikje en bijpassende sokken
Zelf dien je nog te zorgen voor een zwart /hemd of trui.

Dames en meisjes: fleurig jurkje, mooie gepimpte hoed, Boa en bijpassende beenwarmers
Zelf dien je nog te zorgen voor een zwarte trui en zwarte panty/legging

Kosten voor deelnemers zijn € 25,-. Hiervoor krijg je een kostuum, drank in de optocht en broodjes in de kantine. De kosten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar bedraagt €15,- tot en met 3 jaar is gratis. Omdat we als één grote groep een mooie eenheid willen vormen, verzoeken wij jullie je te houden aan het kledingvoorschrift! 

Schriftelijk aanmelden tot uiterlijk 10 januari!
Aangezien de kostuums dit jaar weer geheel zelf door onze naaisters worden gemaakt, dienen wij tijdig het aantal deelnemers te inventariseren. De aanmelding dient uiterlijk op deze datum binnen te zijn, latere aanmeldingen kunnen wij niet meer van deelname garanderen.


Pasavond:
vanaf 4 november tot en met 18 december is het op maandag mogelijk om te komen passen in de kantine van 19.15 uur tot 21.00 uur, anders houden wij de opgegeven maat aan.

Het zou Toppie zijn als jullie allemaal mee gaan en we er weer een gezellige optocht van kunnen maken.

Klik hier voor het aanmeldformulier


Geplaatst op: 30-10-2019