Sponsoring bij Sportclub'25

Sponsoren zijn van onschatbare waarde voor een vereniging, en dus ook voor Sportclub' 25. Zonder deze sponsoren is het tegenwoordig onmogelijk om als vereniging het hoofd boven water te houden. Een groot woord van dank gaat dan ook uit naar al deze sponsoren die het mogelijk maken dat zowel jong en oud de voetbalsport kan uitoefenen. We hopen dat jullie nog lang aan Sportclub' 25 verbonden blijven. De huidige sponsoren en de indeling hiervan vind je terug onder de kopjes in het submenu.

Ook nieuwe sponsoren zijn altijd meer dan welkom. De sponsormogelijkheden binnen Sportclub'25 zijn legio. Via het kopje Sponsor worden?, kunt u zien welke pakketten wij zoal aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om voor elke sponsor en elk budget maatwerk te leveren.

Als bruisende en maatschappelijke vereniging willen wij onze toonaangevende functie voor alle doelgroep en in het bijzonder het hoge niveau van ons eerste elftal en het G-voetbal graag blijven faciliteren in de komende jaren en waar mogelijk stappen maken om de faciliteiten te verbeteren. Uiteraard is het welslagen van deze doelstellingen mede afhankelijk van bijdragen van sponsoren. Wij beseffen ons zeer goed dat het samenstellen van sponsoring op zeer persoonlijke basis gebeurt. Net zoals het feit dat elke voetballer als individu wordt benaderd met zijn of haar specifieke mogelijkheden en beperkingen is het mogelijk om een op uw wensen afgestemd sponsorpakket samen te stellen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als wij u als sponsor mogen begroeten. Alleen samen kunnen we er een maatschappelijk en vooruitstrevende vereniging van maken!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan s.v.p. contact op met Ritch te Kampe (06-52115667) of per e-mail via ritchkampete@hotmail.com