• JO9 line-up bij Roda JC

  JO9 line-up bij Roda JC

  De JO9-1, het kampioenenelftal, van Sportclub’25 was afgelopen zondag te gast om mee te lopen als line-up bij de wedstrijd Roda JC-Go Ahead Eagles. De spelers van Sportclub’25 liepen mee met de spelers van GA Eagles in hun eigen prachtige Sportclub’25 shirts. De spelers vonden het een geweldige ervaring en waren trots dat ze dit mochten meemaken. Na afloop van de line-up hebben ze gezamenlijk met de ouders de wedstrijd vanaf de tribune bekeken. Het bleek dat ze Roda JC geluk brachten, Roda wist de wedstrijd namelijk winnend af te sluiten. Het was een prachtig begin van het nieuwe jaar voor de kids.

 • Herbstmeister

  Herbstmeister

  In navolging van het G-team en de JO9-1 is ook de JO7-1/2 van Sportclub´25 kampioen in de najaarscompetitie geworden. Op een verliespartij na werden alle wedstrijden winnend afgesloten. Dit was natuurlijk reden voor een feestje! Afgelopen zaterdag werden de spelertjes van de JO7 in het zonnetje gezet. Daarnaast ontvingen ook de trainers een presentje van de ouders van de JO7 kinderen voor hun goede begeleiding het afgelopen half jaar. Een Toppie prestatie!

 • JO9-1 is kampioen!

  JO9-1 is kampioen!

  De JO9-1 van Sportclub´25 kent een ongekende najaarscompetitie. Maar liefst alle 14 de wedstrijden dit jaar werden winnend afgesloten, zowel in de beker als de competitie. Er werd niet alleen veel gewonnen, er werd ook maar liefst 132 keer gescoord. De toppers van de JO9-1 werden afgelopen zaterdag tijdens de laatste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie verrast met prachtige kampioensshirts gesponsord door Plus Danny Rosenboom en Peters Parket Service. Een dag later mochten de kampioenen met de spelers van het 1ste elftal het veld betreden tijdens de thuiswedstrijd tegen VV Eijsden. Sportclub´25 is trots op de geweldige prestatie van de spelertjes van de JO9-1 en de zeer betrokken trainers en begeleiding. Jullie hebben een super prestatie geleverd!

 • Gezamenlijke activiteit JO17

  Gezamenlijke activiteit JO17

  De JO17 afdeling van de ST Sportclub’25/ZW’19-SVS kent een voortvarende samenwerking. Nu de najaarscompetitie bijna ten einde loopt was het tijd voor een gezamenlijke activiteit voor alle drie de elftallen. De JO17-2 en JO17-3 spelen dit jaar toevalligerwijs in dezelfde competitie. De onderlinge wedstrijd werd aangegrepen als team activiteit. De wedstrijd werd ondersteund door support van de JO17-1 welke tussen beide dug-outs hadden plaatsgenomen om zo gebroederlijk mogelijk beide elftallen te steunen. Na afloop van de wedstrijd werd voor alle drie de elftallen frieten en snack verzorgd in clubhuis de Sjans van Sportclub’25. Het was een gezellige middag voor de jeugd en bijbehorende begeleiding.

 • Sinterklaas op bezoek

  Sinterklaas op bezoek

  Op zaterdagmiddag 1 december 2018 bracht Sinterklaas en Zwarte Piet een bezoek aan clubhuis de Sjans bij Sportclub´25. Maar liefst 40 kinderen wachten geduldig op Sint en Piet, eenmaal gearriveerd had Sint een cadeautje voor iedereen meegenomen. Verder werd er geknutseld en werden er natuurlijk ook Sinterklaasliedjes gezongen. De pepernoten en de bekende Sinterklaas snoep was ook in overvloed aanwezig. Het was weer een zeer gezellige sinterklaasmiddag bij Sportclub´25 waar de in grote getalen aanwezige kinderen goed verwend werden. Nog een speciaal woord van dank aan NarinxRitzen voor de sponsoring van de snoepgoed. Het was Toppie!

 • FIFA 19 Toernooi

  FIFA 19 Toernooi

  Op zaterdag 13 oktober 2018 om 18.00 uur zal kantine de Sjans worden omgetoverd tot een gamehal. De derde editie van een FIFA toernooi staat op de agenda. In navolging van de eerdere edities, die beide een daverend succes bleken te zijn wordt ons clubhuis nu omgetoverd om FIFA 2019 te spelen. Er zal wederom met koppels gespeeld worden, dus 2 tegen 2. en ook wordt er weer op de PS4 gespeeld!

  Aanvang 18.00 uur
  Aanwezig: 17.30 uur

  Inschrijfkosten zijn 5 euro per persoon, dus 10 euro per koppel. Tijdens een pauze wordt de inwendige mens versterkt. Inschrijven kan uitsluitend via het volgende mailadres: ritchkampete@hotmail.com. Bij aanmelding ontvang je een bevestiging. Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 10 oktober.

  Wees er snel bij want VOL = VOL (Max. 32 koppels). Uiteraard is iedereen van harte welkom!

 • MO13 winnen toernooi!

  MO13 winnen toernooi!

  De meiden van de MO13 combinatie zijn de trotse winnaar van een jeugdtoernooi bij RKUVC Ulestraten geworden. Het nieuwe team bestaande uit meiden van Zwart-Wit’19, SV Simpelveld en Sportclub’25 speelde 4 wedstrijden tijdens het toernooi in RKUVC. Van deze 4 wedstrijden werden er maar liefst 3 gewonnen en werd het gehele toernooi de 0 gehouden. We zijn trots op de meiden van de MO-13 met deze puike prestatie.

 • Samenwerking jeugdafdeling

  Samenwerking jeugdafdeling

  Sportclub’25 zal vanaf komend seizoen gaan samenwerken met de jeugdafdeling van SV Simpelveld en Zwart-Wit’19. De jeugdafdeling van beide verenigingen zijn 2 jaar geleden onder de naam SJO ZW'19-SVS reeds gestart met een voltallige samenwerking van beide jeugdafdeling. Vanaf komend seizoen zal Sportclub’25 ook toetreden tot deze intensieve en bovenal vruchtbare samenwerking. De samenwerking zal volgend seizoen starten bij de JO11, MO13 en JO17 elftallen. Als vereniging zijn we trots op deze samenwerking, en zullen we de reeds opgebouwde goede onderlinge band verder uitbreiden.

 • Het G-team, De trots van Sportclub‘25

  Het G-team, De trots van Sportclub‘25

  Voor alweer het 13e seizoen spelen we met ons team in de G-competitie afdeling Zuid. Met de enthousiaste vaste spelersgroep van ongeveer 10 man en daarbij enkele nieuwe gezichten wordt elke dinsdagavond getraind op het trainingsveld van Sportclub´25. De trainingen staan onder de bezielende leiding van Nicky Otker en Nico Brouwers. Hierbij geldt altijd hetzelfde doel:

  Een gezellige, sportieve en respectvolle sfeer, waarbij iedereen met een beperking of gedragsproblematiek mee mag doen. Dit om de door ons geliefde voetbalsport uit te kunnen oefenen.

  Bij de trainingen is het uitgangspunt dat iedereen, met respect voor elkaars beperking en persoonlijkheid, zich inzet en elkaar helpt om een beter voetbalteam te worden. Het is dan ook mooi om te zien dat we al jaren een tiental trouwe spelers hebben en de jongens en meisjes die daar de afgelopen jaren zijn bijgekomen, meegaan in dit enthousiasme.

  Tijdens de wedstrijden is dit hetzelfde verhaal. Alleen geldt deze mentaliteit dan ook naar de tegenstander toe. Het motto is: ‘Het is leuker voor iedereen om met 8-6 te winnen dan met 7-1.´

  De trainers en begeleiders zijn dan ook zeer trots op het team. Ze spelen goed samen, sturen elkaar aan, zien wanneer een eigen speler het moeilijk heeft en helpen elkaar én hebben vooral veel lol en zijn sportief. Precies waar Jan van Tilburg en Nico naar streefden bij het oprichten van dit G-team.
  Sportclub´25 is ook supertrots op de toppers van het G-team en dat dit geweldige team onderdeel uitmaakt van de vereniging. Sportclub´25 wil bij deze dan ook een groot woord van dank uitspreken richting de spelers van het G-team, de begeleiders Nicky, Nico en Maurice en alle overige vrijwilligers en ouders die zich inzetten voor het G-team. We hopen nog jarenlang van jullie te mogen genieten.

 • Jeugdkamp Kienen

  Jeugdkamp Kienen

  Afgelopen vrijdag was clubhuis de Sjans volgelopen met enthousiaste kien-fanaten, van jong tot oud was aanwezig tijdens de kienavond ten behoeve van het jeugdkamp van Sportclub’25. Vrijdag de 13de, die door veel mensen als een ongeluksdag beschouwd wordt, bleek een geluksdag voor de vele winnaars tijdens de kienavond bij Sportclub’25. Er werden 16 rondes gespeeld, met een onderbreking van pauze inclusief loterij, van 1 rijtje en een volle kaart. Op het einde van de avond waren er dan ook vele gelukkige winnaars die met prachtige en veelal gesponsorde prijzen naar huis gingen. We bedanken ten eerste alle sponsoren voor het ter beschikking stellen van de prachtige prijzen. Daarnaast een groot woord van dank aan de vele deelnemers die door deze kienavond een steentje hebben bijgedragen aan het jeugdkamp van Sportclub’25. Het was net als de jaarlijkse kienavond ten behoeve van de optocht een zeer geslaagde avond.

 • Sportclub‘25 gaat starten met MO-13

  Sportclub‘25 gaat starten met MO-13

  Damesvoetbal is de snelst groeiende sport in Nederland. Ook bij Sportclub‘25 zijn wij er trots op dat onze vereniging een prachtig dameselftal heeft. De unieke prestatie van de dames van het Nederlands Elftal hebben damesvoetbal in Nederland op een hele positieve manier op de kaart gezet. Al jaren is Sportclub‘25 een vereniging waarbij het damesvoetbal hoog in het vaandel staat. Dit heeft er mede in geresulteerd dat er jaarlijks een groot damestoernooi wordt georganiseerd bij Sportclub‘25. Zo ook in 2018, waarbij er circa 40 damesteams uit verschillenden landen actief zullen zijn. In de JO11 teams spelen momenteel al 7 toppers van meiden. Daarom is het besluit genomen om volgend jaar weer een meisjesteam op te richten. Wel hebben we hier natuurlijk nog een aantal extra voetbalsters voor nodig. Ben jij een meisje en wil je graag voetballen? Twijfel dan niet langer en wie weet ben jij later wel de nieuwe Lieke Martens. Het MO-13 team start vanaf de zomer in 2018. Dat wil echter niet zeggen dat je dan pas welkom bent. Daarnaast zijn uiteraard alle meisjes, vrouwen, jongens en mannen van alle leeftijden altijd van harte welkom bij Sportclub‘25. Krijg je bij het lezen van dit bericht ook zin om te gaan voetballen? Neem dan contact op met Tim Quodbach (tim-en-linda@hotmail.com) of Jan Hassert (jehassert@home.nl).

 • Carnavalsmiddag jeugd

  Carnavalsmiddag jeugd

  Op zaterdag 3 februari vond de jaarlijkse carnavalsmiddag voor de jeugd van Sportclub´25 plaats. Het was in een woord GE-WEL-DIG. In een bomvolle kantine verzorgde elke jeugdteam een optreden, van de allerkleinste tot de JO11. Daarnaast was ook IECH & die Anger Tswei aanwezig, en we kunnen wel zeggen dat ze de kantine op zijn kop hebben gezet. Een waar confetti festijn zorgde voor optimale sfeer. De BVV Kalk aan de Books was net als De Reakele aanwezig waardoor prins Coen, prinses Sanne en prins Ryan vele medailles in ontvangst mochten nemen. Uiteraard ontvingen de hoogheden uit Bocholtz ook een medaille van de hoogheden van Sportclub'25. 

  Prins Coen
  Wij stellen aan u voor prins Coen van Loo de eerste bij Sportclub’25. Coen is natuurlijk een bekend bij veel Sportclub’25 leden, hij is 6 jaar oud en speelt op de JO7. Coen is een carnavalsvierder in hart en nieren, het is met de paplepel erin gegoten. Daarom was het dan ook niet gek dat Coen droomde om prins van Sportclub te worden. Het afgelopen jaar hebben wij al gezien dat deze echte waaghals niks te gek is, zo was hij het afgelopen jaar nog de koning tijdens de kinder mis op heilig avond.  Dit geeft aan dat Coen een echte gangmaker is, iets wat natuurlijk ook kenmerken zijn voor een prins. De afgelopen weken heeft Coen met het grote geheim rond gelopen, hij wordt de prins van Sportclub’25. Coen geniet van de komende tijd en we gaan er een Toppie jaar van maken
   
  Prinses Sanne
  Wij stellen aan u voor prinses Sanne van Loo de eerste bij Sportclub’25.  Sanne, de grote zus van Coen, is een 7 jaar en speelt bij de JO8. Sanne had een grote droom en dat was om prinses te worden, niet zomaar een prinses maar de prinses van Sportclub’25. Deze droom begon toen Mirthe Canisius prinses van BVV Kalk aan de Books werd. Toen afgelopen jaar haar goede vriendin Veerle prinses van Sportclub’25 werd, werd deze droom alleen maar groter. Toen Sanne vernam dat ze prinses bij Sportclub werd sprong ze dan ook daadwerkelijk een gat in de lucht.  Dat ze ook nog eens samen met kleine broer Coen en trainer Ryan gaat regeren maakte het geheel nog mooier. Een week geleden toen we de foto’s aan het maken waren kwam het natuurlijk allemaal nog korter bij, de prinsessen kleding werd aangedaan en nu was Sanne er helemaal klaar voor! Toch moest het geheim nog een hele week bewaard worden. Dit is zowel Coen als Sanne uitstekend gelukt en we gaan samen met jullie 2en en prins Ryan een prachtige optocht tegemoet.

  Klik hier voor de prinsenfoto van Coen, Sanne en Ryan

 • Pannenkoekenwandeling

  Pannenkoekenwandeling

  Op zaterdag 20 januari stond pannenkoekenwandeling bij Sportclub' 25 op de agenda. Omstreeks 15.00 uur verzamelde rond de 65 personen bij Sportclub'25 om langs de mooiste plekjes in Bocholtz te wandelen. Ondanks de slechte weersomstandigheden was er dus toch een grote groep aan de wandel gegaan. Bij terugkomst in clubhuis de Sjans stond er voor iedereen een heerlijke pannenkoek of een kopje erwten soep klaar. De wederom zeer diverse groep heeft ondanks het weer genoten van een heerlijke wandeling. 

   

 • Sportclub‘25 organiseert een geslaagde horroravond

  Sportclub‘25 organiseert een geslaagde horroravond

  Om 17.30 uur verzamelde ruim 100 kinderen met ouders in ons omgetoverde clubhuis de Sjans. Middels een presentatie kregen ze te zien dat er een aantal figureren ontsnapt waren in Bocholtz. Zo was er onder andere een tovenaar, heks, weerwolf en clown ontsnapt. Met een geblindeerd busje werden de groepen het bos in gebracht. Tijdens het lopen werden de groepen de stuipen op het lijf gebracht. Zo bleken niet alleen de ontsnapte figuren in het bos aanwezig maar was er ook een vuurspuwer, een operatietafel en een horrortent waar iedereen door heen moest!

  Aansluitend aan de jeugd was het de beurt aan de senioren. Maar liefst 16 groepen gingen van start aan de Halloween fright night. Het concept was hetzelfde alleen de horror werd opgevoerd. Een bladblazer en kettingzaag verstevigde de horror tijdens de route.

  Achteraf in ons Halloween clubhuis werd iedereen getrakteerd op een broodje knakworst en werd er terug geblikt op een zeer geslaagde Halloween avond. De organisatie bedankt iedere vrijwilliger die meegeholpen heeft en in het bijzonder iedereen die deelgenomen heeft aan de halloweenavond. Het was zeer geslaagd!

 • Datums toernooien 2018 bekend

  Datums toernooien 2018 bekend

  Dit seizoen is er een nieuwe competitie opzet waardoor het seizoen later begint maar ook langer doorgaat. Toen viel ook Pinksteren 2018 nog eens erg vroeg in het jaar waardoor het puzzelen was om 2 geschikte weekends voor onze jaarlijkse toernooien te vinden. Het is de toernooicommissie uiteindelijk toch gelukt om 2 geschikte weekends te vinden. De toernooien bij Sportclub'25 gaan volgend jaar plaatsvinden in het weekend van 9 en 10 juni 2018 (GLT) en in het weekend van 16 en 17 juni 2018 (HST). De voorbereiding op de aankomende toernooien is nu weer in volle gang!

 • Oefenwedstrijden jeugdelftallen Sportclub´25

  Oefenwedstrijden jeugdelftallen Sportclub´25

  De lagere jeugdelftallen van Sportclub´25 spelen de laatste weken volop oefenwedstrijden om klaar te zijn voor de start van de competitie. Afgelopen maandag was het de beurt aan de JO11-2 van Sportclub´25. Dit team bestaat uit voornamelijk jeugdige jongens en meisjes voor wie het voetballen nieuw is. Het bekend raken met het spelletje voetbal staat dan ook boven het resultaat. Afgelopen maandag was echter al zichtbaar dat er stappen gemaakt worden door de leiding met hun elftal wat resulteerde in een 1-0 achterstand met rust. Komende week staan er weer volop oefenwedstrijden op het programma, en wel voor de JO8-1. De JO8-1 zal komende zaterdag om 10.00 uur de eerste wedstrijd van het seizoen spelen. Met een oefenwedstrijd tegen Kerkrade West JO8-1 kunnen de spelers bekend raken met de nieuwe regels die gelden dit seizoen. Daarnaast kunnen de nieuwe spelers, wat er maar liefst 4 zijn, hun eerste voetbalwedstrijd afwerken. Het is toppie om te zien dat we als vereniging zoveel jonge kinderen een hobby waar ontspanning, vriendschap en teambelang voorop staat kunnen aanbieden. Lijkt het jou ook leuk om te komen voetballen bij Sportclub´25, kom dan gerust eens een kijkje nemen en/of neem contact op met jeugd@sportclub25.nl

 • Kick-Off jeugdafdeling Sportclub'25

  Kick-Off jeugdafdeling Sportclub'25

  Op zondag 27 augustus was de kick-off van de jeugdafdeling van Sportclub’25. Het gros van de kinderen had de laatste week van de zomervakantie doorgebracht op kindervakantiewerk en stond op zondagmorgen om 10.00 uur weer fris en fruitig op ons sportcomplex. Alle aanwezige kinderen, trainers, leiders, ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s waren weer met frisse moed aanwezig voor het nieuwe voetbalseizoen. De jeugd werd om 10.00 uur in ons clubhuis toegesproken door het jeugdkader waarna de kinderen met de leiding zich gingen omkleden voor de teamfoto’s. De teams, van bambini ’s tot de JO17-1 maakte allen een teamfoto (Deze teamfoto’s zijn zo spoedig mogelijk te bewonderen in ons clubhuis). Daarna gingen de teams per leeftijdscategorie van start met de eerste training van het seizoen. Zo starten de Mini F en bambini met een heuse vlieger warming up en had de JO17, JO15 en de JO11 de eerste conditietest al op het programma staan. De JO8 kreeg daarnaast uitleg over de nieuwe spelregels welke de KNVB dit seizoen zal hanteren tijdens het nieuwe voetbalseizoen. Het was een prachtige zondag waar na afloop voor iedereen nog een stukje cake en een broodje knakworst klaar stond. De in vele getalen aanwezige kinderen hebben genoten!
   

 • Jeugdkamp 2017

  Jeugdkamp 2017

  Op donderdag 25 mei was het dan zover, het jeugdkamp 2017 stond op het programma. Rond 14.00 werd verzameld in clubhuis de Sjans. De bagage werd ingeladen en de bus van Lindetours arriveerde stipt op tijd. De kids stapten in de bus en we konden vetrekken naar accommodatie “de Kalei" in Dilsen-Stokkem. De sfeer was meteen top en na ca. 45 minuten werd de eindbestemming bereikt. Iedereen ontving een jeugdkamp 2017 T-shirt en de kamers konden worden ingericht. De accommodatie was perfect en er was meer dan voldoende ruimte om te voetballen. Ook was er een privé bos waar de kinderen naar hartenlust konden spelen. Vervolgens kon de keukenbrigade aan de slag om het avondeten te bereiden. De pasta viel zeer in de smaak. Nadat was opgeruimd, kon de speurtocht beginnen. Deze was ook prima voorbereid en bij terugkomst van de laatste groep konden we MVV-Roda kijken op een groot scherm. De avond werd zeer ontspannen afgesloten bij het kampvuur waarna iedereen moe maar voldaan kon gaan slapen.

  De volgende dag stond om 9.00 uur het ontbijt op het programma. Ook dit was weer keurig verzorgd, vooral het spek en ei viel zeer in de smaak. Na het ontbijt werd vetrokken naar een voetbalveld waar een voetbaltoernooi werd gespeeld. Dit was top maar ook zwaar aangezien het ook vandaag erg warm was. Na de lunch vertrokken de oudere kinderen naar zwembad de Hengelhoef. De kleintjes bleven op het complex van de Kalei. Hier werden een aantal zwembadjes opgezet zodat ook de allerkleinsten konden genieten van veel waterplezier. Bij terugkomst van de oudere kinderen en begeleiding kon men genieten van het avondeten (frieten met snacks). Gezien de verorberde hoeveelheden, vielen ook deze zeer in de smaak. Daarna kon de fantastische avondshow beginnen. Alles werd uit de kast getrokken en de show zat boordevol spetterende elementen en hilarische momenten. Genieten pur sang. Ook deze topdag werd afgesloten bij het kampvuur en kon men gaan genieten van de welverdiende nachtrust.

  Op zaterdag werd wederom om 9.00 uur ontbeten en konden vervolgens de spullen worden gepakt en de accommodatie worden gepoetst. Om 12.00 uur arriveerde de bus van Lindetours en werden wij weer netjes teruggebracht naar Bocholtz. Hier stond nog een zeskamp op het programma. Ondanks het vermoeiende weekend was de inzet van de kinderen top en het fungehalte zeer hoog. Na de zeskamp stond er nog een heerlijke barbecue op het programma waar kinderen, ouders en begeleiding nog heerlijk hebben nagepraat over het geweldige jeugdkamp.
  Jeugdkamp 2017 je was fantastisch. Top weer, supersfeer en heel veel gelachen. Bedankt aan alle sponsoren en de organisatie en begeleiding maar vooral aan alle kinderen die er een fantastisch weekend van hebben gemaakt. Tot volgend jaar.

 • Nieuw tassen JO15 1 en 2

  Nieuw tassen JO15 1 en 2

  Op zaterdag 18 maart ontvingen de JO15 1 en 2 van Sportclub´25 gloednieuwe voetbaltassen. Deze tassen werden door een drietal bedrijven gesponsord. Schildersbedrijf Kaplar, Het Cijferloket en Grondverzetbedrijf Grooten waren de sponsoren van de prachtige voetbaltassen. De jeugd straalt uniformiteit uit en is erg gelukkig met de tassen. Een groot woord van dank namens Sportclub´25 en de voetballers van de JO15 aan de sponsoren.

 • Carnavalsmiddag jeugd

  Carnavalsmiddag jeugd

  Op zaterdag 18 februari stond bij Sportclub´25 de carnavalsmiddag voor de jeugd op het programma. Hossen, zingen en springen was het uitgangspunt van deze gezellige middag. Voor jong tot oud was het een zeer geslaagde kinderzitting. Iech & die Anger Tswei en de Herringbiesere verzorgde 2 toppie optredens, verder verzorgde ook elke jeugdteam een eigen optreden. De kinderen en jeugdleiders hadden goed hun best gedaan met oefenen wat resulteerde in prachtige optredens. Het hoogtepunt van de kinderzitting was het uitroepen van de prinses van Sportclub´25. Veerle Maenen, speelster van de JO7, werd uitgeroepen tot prinses van Sportclub´25. Ze zal dit jaar samen met Rik Loozen regeren over Sportclub´25.

 • Teamuitje JO15

  Teamuitje JO15

  Gezien de lange winterstop en de winterse omstandigheden stond er voor de JO-15 van Sportclub´25 op zaterdag 28 januari een dag met teambuilding activiteiten op het programma. Als voetbalvereniging werd de dag natuurlijk wel gestart met een duurloop door Bocholtz. Na een rondje van ± 7 km stond er in clubhuis de Sjans een welverdiende erwtensoep te wachten. Nadat de lunch genuttigd was werd er een spellencircuit gespeeld. Er werden diverse activiteiten gespeeld, waaronder tafeltennis, darten en nagelen. Het was een gezellige middag. De JO 15 is dan ook helemaal klaar voor de nieuwe voorjaarscompetitie welke om 4 maart zal starten.

 • Eerste wedstrijden JO9-1 Sportclub'25

  Eerste wedstrijden JO9-1 Sportclub'25

  Het nieuwe Sportclub'25 O9 team speelde afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijden in de zaalcompetitie. De eerste wedstrijd tegen het in de 1e klas uitkomende Minor werd verdiend gewonnen met 2-1. Goede inzet en mooi samenspel zorgde voor een mooie overwinning. De tweede wedstrijd tegen Sv Geuldal werd met 2-0 gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door Charlie, Jon en Devin 2x. Al met al een mooi en goed begin voor het nieuwe O9 team.

 • Kleurwedstrijd Sportclub‘25

  Kleurwedstrijd Sportclub‘25

  Tijdens de woensdagmiddagtraining van de allerjongste talenten van Sportclub´25, de Bambini´s, heeft de prijsuitreiking plaats gevonden van de kleurwedstrijd, die een aantal weken geleden heeft plaatsgevonden.

  De prijswinnaars hebben een mooie voetbaltas van Sportclub'25 in ontvangst mogen nemen. De kids waren hier zo blij mee dat de gehele training de tas niet meer uit het oog gelaten werd!. De gelukkige winnaars waren
  Diego Haambuckers en Dyano Hartmans. Het waren Toppie tekeningen